Original Sin Oslo

Til de dage, hvor du har lyst til at vælge et lidt råt, feminint udtryk, er det et must med et par fede støvler på skohylden. Og til det formål findes der ikke meget, der kommer op på siden af det moderne look i støvler og sko fra Original Sin Oslo, der – som navnet antyder – stammer fra vores nordiske naboer. De lækre støvler fra Original Sin Oslo er lavet af kalveskind i en helt formidabel kvalitet og desuden udstyret med et elastisk stræk, der gør støvlerne enormt lette at få af og på. En skøn og nærmest uundværlig funktion i et par høje støvler, når man først har prøvet og forstået, hvor dejligt det er.
Isabel Støvle
Original Sin Oslo Isabel Støvle
Sonja Støvle
Original Sin Oslo Sonja Støvle

Giv din stil et cool og råt boost med kvalitets-styles fra Original Sin Oslo

Når du som moderne kvinde går op i dit look og de forskellige udtryk, som du kan kombinere dig frem til med items i din garderobe, kender du også effekten af de rå elementer, som kan skabe en velfungerende kant til et ellers feminint outfit. Brug støvlerne som et kækt boost med chunky sorte støvler under en oversized bluse eller gå helhjertet efter et råt udtryk med et par jeans. Støvlerne fra Original Sin Oslo er ikke for de sarteste sjæle – til gengæld får du nogle støvler i garderoben, som kan bruges til de dage, hvor du har lyst til at signalere, at du er en kvinde med stort K og masser af power.    

Husk også at tjekke alle vores øvrige fede styles i vores onlineunivers

Hos byKalstrup kan du finde et stort udvalg af skønne støvler fra ind- og udland, som repræsenterer noget af det, der afspejler tidens tendenser allerbedst. Her kan du blandt andet vælge frit mellem moderne silhutter fra Sofie Schnoor, støvler fremstillet med dybtgående kærlighed til skomagerfaget fra Phenumb Copenhagen og mere klassiske, men edgy styles i højeste kvalitet fra Ivylee Copenhagen og Billi Bi.

Når du køber et par støvler fra Original Sin Oslo – eller en hvilken som helst anden vare eller samlet bestilling – for 400 kroner eller derover, får du altid gratis fragt, når du køber fra vores webshop. Vi sender desuden en returlabel med til dig i pakken. På den måde kan du let og fuldstændigt problemfrit bytte til en anden størrelse, der passer dig perfekt, inden for 30 dage efter, at du har modtaget pakken. Det kan du, fordi vi hos byKalstrup gerne vil give dig den samme gode behandling, som du får i vores fysiske butik. Så bestil du blot dine nye støvler fra Original Sin Oslo i dag – og glæd dig til at modtage dem allerede 1-3 hverdage fra bestillingsdatoen.