On Running

Sko-brandet, On startede i 2010 i de schweiziske alper - de havde et mål: at give den absolut bedste følelse under løb - bløde landinger efterfuldt af eksplosiv start. Faktisk kalder On det, at løbe på skyer. Det er deres unikke CloudTec®-teknologi, som giver skoene den høje komfort for dine fødder. Hos byKalstrup og i butikken finder du både Cloud Sneakers til kvinde & herre, samt Hiking Boots til kvinde. Rul ned på siden, og læs om hele On's historie.

De ønskede at ændre løbens verden

Mere end 7 millioner løbere fordelt over 50 lande er blevet omfavnet af On skoene, og vi er ret sikre på, at rejsen fortsætter for dem længe endnu. Det hele startede med den tidligere professionelle atlet, Oliver Bernhard og hans to venner, David Allemann og Caspar Coppetti. De udviklede sammen sko-brandet, On. Oliver Bernhard har vundet flere Ironmanns, og efter sin karriere besluttede han sig for at skabe den løbesko han altid har søgt - nemlig den, som vil give ham den perfekte løbefornemmelse. Bare en måned efter brandets opstart, vandt prototyperne ISPO BrandNew Award - en af de vigtigste priser indenfor sport.

CloudTec®-teknologien

CloudTec®-teknologien giver dig en letvægtsløbessensation. Når du rammer jorden med en løbesko fra On, dæmper de både lodrette og vandrette Cloud-elementer, så du får en utrolig blød landing, som gør dig klar til, at du kan bevæge dig hurtigt fremad. Det er de første par løbesko, som kan tilbyde denne teknologi. De sko du finder os Kalstrup er med Zero-Gravity Foam - dvs. de er ultra lette. Du vil opleve nul tyngdekraft med denne sko på dine fødder. Cloud Sneakers med Zero-Gravity Foam kan du både bruge til løb, men også til hverdag, hvor du bare ønsker at forkæle dig selv og dine fødder. Du får her den perfekte atletiske sko.

I dag, flere år senere kan du købe løbeskoene, og de mange andre sko i over 6500 premium-butikker i over 50 lande. Vi er Kalstrup Livsstilshus og på byKalstrup.dk super glade og stolte over, at være med på denne rejse.

Roger Federer & On Running

I november sidste år, valgte den professionelle tennisspiller, Roger Federer at bliver en tæt partner til On-teamet. Med hans ekspertise indenfor sportsverdenen kan de nå helt nye højder, og vi tror på, at eventyret for On fortsætter endnu mere succesfuldt med denne nye tilkobling til sko-brandet.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning indenfor On, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.