On Running

Sko-brandet On blev grundlagt i 2010 i de schweiziske alper med ét mål: at give den absolut bedste følelse under løb, nemlig bløde landinger efterfulgt af en eksplosiv start. On kalder det selv at løbe på skyer, og den unikke følelse skyldes deres særlige CloudTec®-teknologi. Hos byKalstrup.dk finder du både Cloud-sneakers til dame og herre samt et stort udvalg af On-sko i en lang række modeller og flotte farver.

On-sko med CloudTec®-teknologi

Når du rammer jorden med en løbesko fra On, dæmper både de lodrette og vandrette Cloud-elementer stødet. Det giver dig en blød og skånsom landing, som samtidig forbereder dig på, at du kan bevæge dig hurtigt fremad. De revolutionerende On-sko er de første løbesko, der kan tilbyde denne teknologi. Skoene, som du finder her hos byKalstrup.dk, er desuden med Zero Gravity-foam, hvilket gør dem ultralette. Cloud Sneakers med Zero-Gravity Foam kan du både bruge til løb og til hverdag, hvor du bare ønsker at forkæle og passe godt på dig selv og dine fødder. Du får her den perfekte og alsidige atletiske sko.

On Running revolutionerer din løbeoplevelse

Løbeskoene fra On Running er designet til at give dine fødder frihed. Hvor en traditionel løbesål er mere stiv, tilpasser “skyerne” i skoene sig efter din løbestil og dine fødder, hvilket lader dig lande lige præcis sådan, som det er bedst for dine fødder. Samtidig er alle On Running-sko forsynet med et såkaldt Speedboard, en plasticplade, der sammen med de fleksible elementer er med til at omdanne dine landinger til en fremadgående bevægelse.

Køb On-sko hos byKalstrup.dk og få gratis fragt

Du får gratis fragt og fri retur, når du handler for mere end 400 kr. på byKalstrup.dk. Vi garanterer samtidig hurtig levering – altid inden for 3 hverdage.

Har du brug for et godt råd inden dit køb af et par On-sko, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 21 13 60 40 eller mail@bykalstrup.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde helt rigtige sko.