X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

NORMANN COPENHAGEN


Prisvindende designinteriør til boligen

Der er ingen grund til at blive overrasket, hvis du spotter et Normann Copenhagen-produkt i udlandet. Det er nemlig ikke kun herhjemme, at Normann Copenhagen udbreder deres originale og innovative designprodukter. Med eksport til over 80 lande er Normann Copenhagen med til at sætte unikt dansk og skandinavisk design på verdenskortet.

Normann Copenhagen har nemlig i den grad øje for smukt design. Hver dag arbejder brandet for at udfordre det konventionelle og gøre det ordinære ekstraordinært. Naturligvis gennem godt design, der holder i mange år. De skaber designinteriør, der er moderne og tidløst på en og samme tid. Og for dette er virksomheden blevet anerkendt – gang på gang. Med over 80 vundne designpriser har Normann Copenhagen i den grad fat i noget, når det gælder design.

Vælger du at tilføje Normann Copenhagen til din indretning, får du prisvindende design, der syner enkelt og nutidigt. Det bliver ikke meget bedre end det.

Designfavoritter til den skandinaviske indretning

Som designvirksomhed kan Normann Copenhagen ikke dateres ret mange årtier tilbage. Men det er langt fra et kvalitetsstempel i sig selv at have mange år på bagen. Siden den spæde start i 1999 har Normann Copenhagen gang på gang formået at etablere sig i danskernes bevidsthed med designfavoritter. Du kender sikkert udmærket Ole Jensens sammenfoldelige opvaskebalje i gummi, Simon Karkovs fold selv-lampe, Norm 69, eller klassikeren over dem alle, Herbert Krenchels farverige krenitskål fra 1953, som Normann Copenhagen sørgede for at sætte i produktion igen.

Favoritterne er mange, og trods vidt forskellige design er én ting fælles for Normann Copenhagens produkter: De er minimalistiske og med en moderne æstetik. Og netop de egenskaber gør, at du nemt kan tilføje Normann Copenhagens interiør i hjemmet og skabe en stemning, som ligger i tråd med den skandinaviske indretningstradition.

Bestil boligtilbehør fra Normann Copenhagen hos byKalstrup

Vil du være med på beatet og tilføje lækre designitems til din boligindretning, som er stilrene, innovative, moderne og samtidig tidløse? Så er Normann Copenhagen ganske enkelt svaret. Hos byKalstrup har vi samlet et udvalg af det lækreste boliginteriør fra danske Normann Copenhagen. Du finder interiør til køkkenet, stuen, soveværelset og entreen hos os.

Køber du for mere end 400 kroner, får du gratis fragt. Vi pakker din ordre samme dag og leverer inden for 1-3 hverdage.