X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MERAKISkab wellness-atmosfære på badeværelset med MerakiEr Meraki at finde på dit badeværelse, behøver du ikke at tage på kurophold for at få en ægte spaoplevelse. Det handler blot om at udvælge dine favoritter i det store sortiment af lækre produkter til selvforkælelse og kvalitetstid – sæt for eksempel stemningen med et duftlys eller duftpinde, mens du plejer dit hår med en god hårkur eller nyder en god bodyscrub.

Med Meraki er der nemlig taget højde for hele wellnes-oplevelsen i sortimentet, der tæller både hudpleje, hårprodukter, duftlys af sojavoks og duftpinde med de skønneste aromaer. Der er naturligvis også et lækkert og velduftende udvalg af de produkter, der gør hverdagens rutiner lidt sjovere. Det kunne være de kendte og elskede håndsæber eller måske en læbepomade eller håndcreme, der passer perfekt i håndtasken.

Meraki er perfekt til selvforkælelse eller som gave til en, du holder af

Har du lyst til bare at forkæle dig selv med produkterne fra Meraki, forstår vi dig godt. Der er dog også rig mulighed for gaveshopping blandt de mange skønne produkter, hvor du kan sammensætte din egen gave eller vælge en af de fine gaveæsker. Det kunne for eksempel være en gaveæske med en bodywash og en bodylotion eller et par skønne duftlys.

Wellness-produkterne fra Meraki er den perfekte gaveide, fordi de ikke kun er skønne at bruge, de pynter også på badeværelset med deres eksklusive design. Derudover findes der en lang række forskellige dufte, der appellerer til forskellige præferencer.

Bestil de skønne produkter fra Meraki hos byKalstrup.dk

Du får flere fordele med i købet, når du bestiller dine produkter fra Meraki hos byKalstrup. For det første sender vi altid produkterne fra dag til dag – det betyder, at der aldrig går mere end 1-3 hverdage, før du modtager din pakke. Køber du for mere end 400 kroner, sender vi din bestilling til dig med gratis fragt, og med i pakken lægger vi også en gratis returlabel.

Vil du følge med i produktnyheder og trends, skal du skrive dig op til vores nyhedsbrev eller følge os på vores sociale medier. Find os på Facebook eller Instagram under @byKalstrup, hvor vi hver dag deler billeder og indhold med fokus på styling, inspiration og lækre produktlanceringer.