X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

LES DEUX


Les Deux – brandet med det ikoniske logo

Det hele startede med en T-shirt og en overordnet vision for Les Deux om at forene menneskelig på tværs af kulturelle grænser ved at kombinere klassiske snit med moderne fortolkninger inspireret af streetwear. De stræber efter at designe minimalistiske, rene og tidløse designs til den stilrigtige og modebevidste mand, som ønsker kvalitet, lækre detaljer og ikke mindst god komfort.

Det ikoniske logo fra Les Deux består af to romerske ettaller, som refererer til “De to” og blev hurtigt til brandets signaturprint på blandt andet sweatshirts og t-shirts. De romerske ettaller bliver enten broderet i klassiske farver eller præget i blødt velour, som giver den perfekte kombination af det klassiske og den smarte streetstyle, og giver tøjet et stilfuldt look.

En Les Deux-skjorte kombinerer stil og street fashion

Cool, casual eller stilet – det hele kan lade sig gøre med en Les Deux-skjorte. Du finder både klassiske varianter med smalle striber, streetwear-inspirerede skjortejakker og casual denimskjorter med både korte og lange ærmer. Materialerne er lækker bomuld, hør og denim, fordi komforten er lige så vigtig som det visuelle udtryk, der – som altid – er cool og gennemtænkt ned til mindste detalje.

Få fat i alle de lækreste nyheder fra Les Deux

Hos byKalstrup.dk kan du shoppe et helt særligt udvalg af de bedste nyheder fra Les Deux. Løbende producerer Les Deux trøjer, klassiske skjorter i unikke prints, lækre basisvarer som T-shirts, sweatshirts, hoodies og caps med det ikoniske Les Deux-logo, og vi udvælger nøje vores favoritter, som vi også tror, vil falde i din smag. Du finder naturligvis også deres mest populære buksemodel, Como Suit Pants, i forskellige farver.

Shop dit nye tøj her og få det leveret allerede inden for 1-3 hverdage. Du får også fri fragt og gratis retur ved køb for over 400 kr.