Les Deux

Les Deux er fransk og betyder “De to” som symboliserer de to mænd bag brandet, Andreas von der Heide og Virgil Nicholas der med deres vidt forskellige baggrunde fra henholdsvis Nørrebro og Nordsjælland med afrikanske rødder kombinerede de to stilarter preppy overklasse og street fashion. Deres nytænkende og innovative designs blev til mærket Les Deux i 2011.

Les Deux - “We make premium apparel”

Det hele startede med en t-shirt, hvor den overordnede vision for Les Deux var at forene menneskelige relationer på tværs af kulturelle grænser, og derved kombinere klassiske snit med moderne fortolkninger. De stræber efter at designe minimalistiske, rene og tidsløse designs til den stilrigtige og modebevidste mand, som ønsker kvalitet, lækre detaljer og ikke mindst god komfort.

Det ikoniske logo fra Les Deux består af to romerske ettaller, som refererer til “De to” og blev hurtigt til brandets signaturprint på blandt andet sweatshirts og t-shirts. De romerske ettaller bliver enten broderet i klassiske farver eller præget i blødt velour, som giver den perfekte kombination af det klassiske og den smarte streetstyle, og giver tøjet et stilfuldt look.

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et helt særlig udvalg af de bedste nyheder fra Les Deux. Her kan du shoppe klassiske skjorter i unikke prints, lækre basisvarer som t-shirts, sweatshirts, hoodier og caps med det ikoniske Les Deux logo samt deres mest populære buksemodel Como Suit Pants i forskellige farver. Shop dit nye tøj her, og få det leveret allerede inden for 1-3 hverdage, samt fri fragt ved køb for over 400 kr.