Les Deux Skjorter

Det klinger fransk, men faktisk er fashion brandet Les Deux pæredansk. Kendt for blandt andet deres hippe, street-inspirerede Les Deux-skjorter kombinerer fashion brandet elegance med det rå og uforfinede på succesfuld vis. Uanset om du er rendyrket businessman eller modebevidst teenager, har Les Deux skjorten til dig. Les Deux betyder “de to” og henviser til brandets to stiftere, der med deres vidt forskellige baggrunde og opvækst i henholdsvis Nordsjælland og på Nørrebro har skabt et fashion brand med blandt andet et bredt udvalg af skjorter, som henvender sig til mere end én type mand.

Skjorter til både gadedrenge og businessmænd

Lækker, stilren herremode med en raffineret sans for detaljen. Sådan kan den særlige Les Deux-ånd beskrives, som kommer til udtryk i brandets kollektioner, heriblandt de populære skjorter.

For Les Deux er mangfoldighed og inklusion blandt kerneværdierne – og derfor er hver enkelt skjorte skabt ud fra en tanke om, at alle typer mænd skal kunne bære dem. Om din stil er low-key eller mere formel er ikke så afgørende endda i Les Deux-regi. Skjorterne fra Les Deux er nemlig designet til at favne gadedrenge såvel som businessmænd, som kan se sig selv i skjorterne, der på en og samme tid er klassiske og moderne.

Iklæd dig en Les Deux-skjorte, som er cool, kæk og classy

Der behøver ikke være langt mellem to verdener. Og at vise netop dette er en del af brandets mission. Les Deux designer skjorter, som viser den perfekte mellemvej mellem formelt business-tøj og afdæmpet street-fashion. Det er en balancegang mellem to poler, som resulterer i unikke skjortedesigns, der syner cool, kække og classy på én og samme tid.

Herremode med holdning og finurlige detaljer

Modetøj skal være for alle, og en skjorte skal være behagelig at have på. Med skjorter fra Les Deux får du lige netop disse kriterier opfyldt: Deres skjorter er designet med komfort for øje, så det føles som at have behageligt afslapningstøj på, men ikke syner deraf. De er til alle og for alle, uanset baggrund og beskæftigelse.

Les Deux-skjorter fås i mange forskellige stilarter – alle med design og unikke detaljer, der viser et cool tag på det klassiske skjorte-look. Ved hver enkelt skjorte kan du være sikker på at få et stykke tøj, hvor kvaliteten er i top. Materialerne er velvalgte, hvilket du hurtigt vil erfare, når du ifører dig en af skjorterne fra Les Deux.

Shop dine favoritter fra Les Deux hos byKalstrup

Skal garderoben have en overhaling, og vil du gerne fylde bøjlestangen ud med skjorter i højeste kvalitet, som har dét ekstra touch, så er Les Deux vejen at gå.

Hos byKalstrup finder du et håndplukket udvalg af de lækreste skjorte-styles fra Les Deux, som giver dig mulighed for at fylde garderobens skjorteafdeling på ny. Shopper du for mere end 400 kroner, slipper du for fragtgebyr, og vi vedlægger desuden en gratis returlabel.