Hay Kasser

Gennem flere år har de smukke og praktiske HAY-kasser været at finde i mange danske hjem, og deres popularitet ser ikke ud til at aftage foreløbigt. Hos byKalstrup.dk er vi ikke i tvivl om, hvorfor de smarte foldekasser har vundet hjerterne hos mange indretningsentusiaster: De er perfekte, når du skal organisere dit hjem og samtidig stiller krav til æstetikken og det at kunne sætte dit eget personlige præg. Her finder du vores udvalg af HAY-kasser i smukke farver og flere størrelser.

Gør opbevaring til en del af indretningen

For mange af os er opbevaring noget lidt kedeligt og ikke noget, der forbindes med en smuk og tiltalende indretning. Måske nærmere noget, der skal gemmes lidt væk og være så diskret som muligt. Det problem har HAY fundet en løsning på ved at designe foldbare opbevaringskasser i en lang række flotte farver, som man får lyst til at vise frem. De fine HAY-kasser er ikke beregnet til at blive gemt væk under sengen eller på et støvet loftsrum.

Tværtimod skal kasserne stå fremme, hvor de kan ses. Brug dem på kontoret til at holde styr på skriveredskaber og småting, lad dem være et farverigt indslag på børneværelset til opbevaring af legetøj eller brug dem i reolen i stuen. Der er faktisk ingen grænser – og uanset hvor du vælger at organisere dine ting i HAY-kasser, kan du være sikker på, at de bidrager til din indretning på smukkeste vis.

Shop de fine HAY-kasser i flere størrelser

Hos byKalstrup.dk finder du kasserne i nogle af de mest populære og alsidige størrelser. Med de fine HAY-kasser i small er der plads til alle småtingene. Fordi de ikke fylder alverden, får du også plads til at kombinere endnu flere kasser i smukke farver og skabe en helt personlig løsning. Brug dem til børnenes sutter, til din yndlingsneglelak eller til krydderier i køkkenet. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad de små kasser kan bruges til.

HAY-kasser i medium giver mulighed for at opbevare de lidt større ting. Brug dem f.eks. til sko eller til at skabe system i din garderobe ved at opbevare tørklæder, undertøj eller andet deri. Med en kasse i medium bliver der også plads til det lidt større legetøj på børneværelset eller til de kreative sysler på hobbyværelset, hvor kasserne er perfekte til opbevaring af garn, sytilbehør, tegneudstyr og meget andet.

Kombinér dine yndlingsfarver og skab dit eget udtryk

HAY-kasserne indbyder til masser af farveleg, hvor du kan kombinere dine yndlingsfarver eller holde dig til et monokromt udtryk. De fleste farver er holdt i afdæmpede og støvede nuancer, hvilket gør det let at få dem til at passe ind i indretningen. Når du vælger farver, er der mange måder at gøre det på – vælg flere nuancer af den samme farve for at skabe et diskret farvespil, tilføj kontrastfarver eller vælg simpelthen bare alle de farver, du bedst kan lide, for at give indretningen masser af liv og glæde.

Har du brug for hjælp?

Vi vil gerne give dig den personlige og gode service online, som du får i vores fysiske butikker. Derfor er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til vores kundeservice på 21 13 60 40 eller sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Vi hjælper dig med dine spørgsmål, store som små, og vi glæder os til at høre fra dig.