Glerups

Kolde fødder? Med et par lækre filthjemmesko i eksklusiv uldkvalitet fra populære Glerups, er du altid sikret varme og tørre fødder og ikke mindst sko i den bedste komfort. Hos byKALSTRUP kan du shoppe et særligt udvalg af de ikoniske modeller i klassiske og tidsløse farver, som både kan bruges af mænd og kvinder.

Glerups - "Smuk - Naturlig – Varm"

Glerups er et meget anerkendt dansk brand, som hurtigt blev kendt for deres ikoniske filthjemmesko i eksklusiv uldkvalitet, et unikt og enkelt design samt den bedste komfort. Det hele startede i 1993, da Nanny Glerup for første gang filtede et par støvler af ren, naturlig uld fra hendes egne gotlandske pelsfår. Støvlerne blev vist frem til familie og venner, hvor Nanny blev mødt med stor begejstring. Derefter gik det stærkt, og lige siden har Nanny og Over Glerup arbejdet hårdt med at udvikle og forbedre deres unikke produkt og produktionsteknikken.

Allerede fra start af, var det vigtigt for ægteparret, at de skulle producere verdens bedste fodtøj af filt, men med stor omtanke for både mennesker og natur, så du og jeg kan købe produkterne med god samvittighed. Derfor bliver fåreulden så vidt muligt renset mekanisk, for at undgå al unødig kemi, der bliver kun anvendt farver, som er fri for tungmetaller og giftige AZO-farvestoffer og al skind bliver opkøbt fra et europæisk garveri, som lever op til EU’s meget strenge miljøkrav. Du kan derfor altid være sikker på, at skindet er blevet garvet efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder, og er fri for PCP, AZO-farvestoffer og Krom-VI.

Glerups anvender uld der er naturligt behandlet, og sokken som består af den blødeste ny-uld bliver filtet ved hjælp af damp, hvor der efterfølgende bliver limet og syet en sål på af kalveskind, som sikrer en god stabilitet og komfort. I og med at den eksklusive uld er temperaturregulerende, anbefaler Glerups, at skoene bliver brugt barfodet, for at få det bedste ud af produktet. Den unikke sammensætning og behandling af ulden betyder, at ulden kan optage helt op til 35% fugt, hvorfor du altid er sikret varme og tørre fødder. Samtidig har ulden en naturlig evne, der gør at ulden renser sig selv, og derfor ikke behøver at blive vasket i maskinen.  

Hos byKALSTRUP kan du shoppe Glerups futter i flere forskellige modeller og farver. Shop blandt andet klassiske tøfler, sko med en solid hælkappe eller en lav støvle med høj komfort. Lige meget hvilke behov og ønsker du har, har Glerups med garanti en sko der passer perfekt til dine fødder.

Smuk - Naturlig – Varm
I dag består Glerups sortiment af flere forskellige modeller af hjemmesko i de lækreste farver – Så om du mangler tøfler, sko eller støvler dækker Glerups helt sikkert dit behov. For mange kan 5-600 kr. for et par sutsko måske virke voldsomt, men med et par sko fra Glerups, er du altid sikret en eksklusiv kvalitet, et unikt og enkelt design for ikke at nævne den bedste komfort – og helt ærligt, fortjener dine fødder ikke det? Sokken er nemlig filtet af den blødeste ny-uld, mens sålen består af kalveskind, som gør skoen mere skridsikre. Derudover anbefaler Glerups faktisk, at du bruger futterne barfodet, da ulden er temperaturregulerende, hvilket betyder, at ulden kan virke varm, men faktisk også virke kølende. Så du kan altså bruge futskoene året rundt – også om sommeren!
En ting jeg især elsker ved Glerups er, at allerede fra dag et af, var det enormt vigtigt for Nanny og Ove Glerup, at de skulle producere verdens bedste fodtøj af filt, men med stor omtanke for både mennesker og natur, så du og jeg kan købe produkterne med god samvittighed! Derfor bliver ulden så vidt muligt renset mekanisk, for at undgå unødig kemi, og samtidig bliver skindet garvet i EU efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder – What’s not to like?

Men, men, nu tænker du sikkert ”Jamen hvilken model skal jeg så vælge?” Her hos byKALSTRUP kan du vælge mellem tøfler, sko eller en lav støvle i flere forskellige farver. Mon ikke der er noget, der passer lige til din fod?

Tøfler – Når det bare skal være nemt
Tøflerne fra Glerups som kan shoppes i fire forskellige farver, er nok alligevel den de fleste går efter. Det er den klassiske tøffel i et åbent design, og den lækre sål i kalveskind giver skoen lidt modstand, som gør den dejlig let at hoppe i og træde af – det må jo godt være lidt nemt, ikk? Tøflen er især god til hvis man er på farten, eller blot ikke magter, at skulle bukke sig hver gang for at få dem af og på – Eller er det kun mig?! En klar favorit herfra!

Sko – Lidt ekstra komfort
Filtskoen har en solid hælkappe, som sikrer god stabilitet og komfort til foden. Den er især god til os, der har en tendens til at træde skævt i åbne sko! Endnu bedre er, at skoen har et smidigt design, hvorfor den med tiden vil forme sig efter fødderne. Så hvis du føler den sidder lidt tæt i starten, behøver du slet ikke at gå en størrelse op, for den skal nok blive ”bedre” når skoene har fået lidt kærlighed. Hjemmeskoens pasform følger derudover fodens konturer, og sørger for, at den forbliver på foden, hvilket er super vigtigt, så du ikke går, og spænder i fødderne! Futter skal jo gerne være lig med afslapning.

Lav støvle – Til de ekstra kolde fødder
Er du en frossenpind, som så mange andre? Så er den lave støvle fra Glerups lige noget for dig! Skaftet går op omkring anklen, som både varmer hele foden, men også gør, at skoen sidder ekstra godt til omkring foden. Skoen har derudover to lodrette slidser i siderne på skaftet, som gør dem lette at hoppe i og træde af, men giver faktisk også en bedre bevægelighed. Samtidig sikrer slidserne også, at filten ikke bliver tvunget ud af form. Lige som med skoen, har støvlen også det smidige design, som med tiden ændrer form, og som kun gør dem bedre. Nu tænker du måske at en sådan støvle er lig med klamme og svedige fødder, men det skal du ikke! Den lækre uld lader nemlig huden ånde, og kan faktisk optage helt op til 35% fugt! Derudover har ulden en naturlig evne, som er rensende. Så kort sagt, skal du ikke frygte ildelugtende filtstøvler! Du kan blot stille dem udenfor i tørvejr, eller ud på badeværelset når du går i bad – dette får ulden til at arbejde, og faktisk rense sig selv. Skulle du dog føle en trang til at få dem vasket, kan du roligt smide futterne i maskinen på uldprogram med lav centrifugering. Efter centrifugering anbefales det af Glerups at du sætter fødderne i de fugtige sko, for at ”klappe” den i facon for derefter at stille den til tørre.

Så er der vidst kun et spørgsmål tilbage – Hvilken Glerups sko skal holde dine fødder varme?