Glerups

Futter, sutter, futsko, sutsko, tøfler, hjemmesko og så videre. Kært barn har mange navne, og varen selv har mange anvendelser. Glerups skal nok holde dine fødder varme, ligegyldigt hvad du selv kalder dem!

I 1993 filtede Nanny Glerup for allerførste gang et par filtsko, nok helt uden tanker eller drømme om at det skulle blive en forretning. Ulden kom fra hendes egne pelsfår, og de blev hurtigt populære blandt familie og venner. Produktionen bestod i lang tid blot af Nanny selv, der ofte kun kunne lave ét enkelt par om dagen.

Med hjælp fra sin mand, Ove Glerup, gik hun i gang med en smartere løsning til produktionen, da efterspørgslen blot steg og steg. Nu, 25 år efter, er Glerups et tegn på integritet, bæredygtighed, komfort og indbegrebet af dansk design.

I selve designet ligger også en forståelse for og respekt for naturen. Alt unødigt tingel-tangel er skåret væk, selve filten er renset uden unødige kemikalier og selv sålen er enten af kalveskind garvet i EU eller naturgummi.

Glerups  er bløde og varme, så du kan sagtens lade sokkerne blive liggende i skuffen. Derudover behøver de, da de er af uld og derfor selvrensende, ikke vaskes, medmindre der måske sker et uheld i køkkenet. Tøflerne kan faktisk maskinvaskes, ved normalt uldprogram, og bliver de støvede, kan de godt tåle at du pudser støvsugeren på dem.

Nannys første par tøfler blev lavet kun til familien, og trods ufattelig stor, kommerciel succes er denne indstilling stadig i brandet. Derfor kan du hos Kalstrup få  fra Glerups  i et antal af størrelser, farver og skafthøjder, så hele din familie kan få et par der passer lige dem og deres smag.