esmé studios

"We care about humans and we care about our planet." Disse ord er præcis, hvad vores nye brand, Esmé Studios, står for. Det er et brand, der brænder for bæredygtighed, miljøet og vores planet. Esmé Studios designer tøj til både mænd og kvinder, som er komfortabelt for både krop, sind og sjæl. Derfor glæder vi os over at kunne give dig muligheden for at shoppe Esmé Studios hos byKalstrup.

Shop bæredygtigt tøj fra danske Esmé Studios

"Slow down, take a deep breath and be conscious." Sådan lyder mantraet fra Esmé Studios. Og det er et mantra, som går rigtigt godt i spænd med vores egen tankegang hos Kalstrup. Derfor er Esmé Studios et brand, som passer perfekt ind hos os – både online og i vores fysiske butik. For de bestræber sig på, at hele beklædnings- samt tekstilindustrien skal tage socialt ansvar og gøre deres virksomheder så bæredygtige som muligt. Og det er noget, der fornemmes helt ud i trådene på hvert eneste item fra danske Esmé Studios.

Esmé Studios’ design er fremstillet i økologisk bomuld uden brug af skadelig kemi, og de vægter højt, at deres kunder med sikkerhed kan vide, hvilket materiale deres tøj er fremstillet i, og at det er produceret så skånsomt som muligt. Alt deres tøj bliver fremstillet på certificerede fabrikker – de opfylder dermed de strengeste krav og højeste standarder inden for social og klimavenlig bæredygtighed.

Få den bedste personlige service, når du shopper Esmé Studios online

Vi bestræber os på at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os, uanset hvilket spørgsmål du måtte have.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan style de mange lækre bæredygtige styles fra Esmé Studios, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook og Instagram – @byKalstrup. Der deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os inden for vores åbningstider i butikken på telefonnummer 21 13 60 40 eller skrive en mail til mail@bykalstrup.dk.

Køb tøj fra Esmé Studios med fri fragt og gratis retur

Du får altid fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig, at vi sender produkterne dag til dag – det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner. Her vedlægger vi en returlabel, så du nemt kan bytte din vare, hvis dit tøj eksempelvis ikke passer. Dermed er du sikret en god og tryg oplevelse, når du handler online på vores webshop.