esmé studios

"We care about humans and we care about our planet" - Disse ord er præcis, hvad vores nye brand, Esmé Studios står for. De brænder for bæredygtighed, miljøet og vores planet. Esmé Studios designer tøj til både mænd og kvinder, som er komfortabelt for både krop, sind og sjæl. Shop Esmé Studios hos byKalstrup.
Alana Bag
esmé studios Alana Bag
Myla Kjole
esmé studios Myla Kjole
Sable Jumper Strik
esmé studios Sable Jumper Strik
DKK 800,00
Elena Nederdel
esmé studios Elena Nederdel
DKK 800,00
Oda Oversized Skjorte
esmé studios Oda Oversized Skjorte
DKK 700,00
Eden Knit Jumper
esmé studios Eden Knit Jumper
DKK 800,00
Jenna Knit Bukser
esmé studios Jenna Knit Bukser
DKK 800,00
Scarlett Knit Kjole
esmé studios Scarlett Knit Kjole
DKK 900,00
Mette Rullekrave
esmé studios Mette Rullekrave
DKK 400,00
Thelma Kjole
esmé studios Thelma Kjole
DKK 900,00
Thelma Kjole
esmé studios Thelma Kjole
DKK 900,00
Peggy Tunika
esmé studios Peggy Tunika
DKK 600,00
Peggy Tunika
esmé studios Peggy Tunika
DKK 600,00
Vera Shorts
esmé studios Vera Shorts
DKK 600,00
Amanda Skjorte
esmé studios Amanda Skjorte
DKK 500,00
Allison Batik Kjole
esmé studios Allison Batik Kjole
DKK 1.100,00
Naomi Nederdel
esmé studios Naomi Nederdel
DKK 900,00
Alba Bluse
esmé studios Alba Bluse
DKK 700,00
Sarah Kjole
esmé studios Sarah Kjole
DKK 900,00

"Slow down, take a deep breath and be conscious"

SHOP BÆREDYGTIGT

En ting som vi hos byKALSTRUP altid har i vores tanker er bæredygtighed, miljøet og hvad der er bedst for vores klode. Der er Esmé Studios et brand, som passer perfekt ind hos os - både online og i vores fysiske butik. De bestræber sig efter at hele beklædnings- samt tekstilindustrien skal tage et socialt ansvar og gøre deres virksomheder så bæredygtige som muligt.

Emsé Studios designs er fremstillet i økologisk kemi-fri bomuld, og de vægter højt, at deres kunder med sikkerhed kan vide, hvilket materiale deres tøj er fremstillet i, og at det er produceret så skånsomt som muligt. Alt deres tøj bliver fremstillet på certificerede fabrikker - de opfylder de højeste krav og standarder med hensyn til det sociale ansvar for vores klode.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de mange lækre bæredygtige styles fra Esmé Studios, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Esmé Studios - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.