Cras

Cras er et dansk bæredygtigt brand skabt i København, hvor det glamourøs og æstetik kommer til udtryk. Cras betyder på latinsk: i morgen - navnet er valgt ud fra ønsket om at genoverveje moden og livsstilsforbruget for at gøre vores fremtid bedre. Alle designs er produceret med ansvarlighed, og Cras arbejder kun med bæredygtige materialer i deres kollektioner. Oplev smukke kjoler og toppe i fantastiske farverige print hos byKalstrup og i Kalstrup Livsstilshus i Blokhus & Løkken.

"Cras is fashion that just happens to also be sustainable - as it should be"

Dette forholdsvis nye danske bæredygtige brand reducere emissioner, pesticider og brugen af naturressourcer med deres altid bæredygtige materiale. Alle kollektionerne fra Cras Cph fremstilles ved hjælp af certificeret genanvendt polyester fra plastaffald, certificeret økologisk bomuld, biologisk nedbrydeligt- og bæredygtigt Lenzing Tencel, bæredygtigt ECOVERO viskose, og denim samt uld med lav indvirkning. Det er ikke kun tøjet, som er bæredygtigt - det er halsmærkerne samt etiketterne på tøjet også. Alle materialerne er i høj kvalitet, hvorved dit tøj kan holde længere og måske blive videregivet til venner eller velgørenhed.

Cras Cph har deres produktionsfirma i Kina, hvor deres kinesiske medarbejder jævnligt besøger fabrikken for at sikre, at alle krav bliver overholdt og opfyldt. I Europa arbejder de kun sammen med BSCI-certificerede fabrikker, som er beliggende i Portugal og Tyrkiet. Cras er også meget stolte over, at alle deres strik bliver produceret på dansk jord - De elsker, at støtte de lokale producenter, og de har et mål om at udvide dette i fremtiden.

Mode & Bæredygtighed

Cras er meget stolte over at have skabt et bæredygtigt modebrand, hvor ansvarlighed er sat højt. Begge designere/grundlæggere, Christiane Hagger & Anne Charlotte Lembye har en stor kærlighed for farver, og de elsker tøj, som støjer lidt - Dette ses også tydeligt i deres mange fantastiske styles. De tror på en bæredygtig fremtid, og de tror på, at mode kan være ligeså sjovt, lækkert og glamourøst på samme tid. Hos Kalstrup finder du blandt andet kjoler i lækre farver, flotte print, og kjoler med sjove samt cool detaljer. Vi synes Cras skiller sig ud fra andet vi har set i modebilledet, og vi er derfor sammen med deres ansvarlighed for vores planet super stolte over at have fået det i huset og på webshoppen. Cras giver dig, som elsker at shoppe muligheden for at shoppe grønt blandt moderigtige styles.

Ønsker du et frisk pust til din garderobe, så er styles fra Cras helt sikkert et godt valg for dig. Shop med god samvittighed, og skil dig ud med de farverige print. Cras' mange styles er også til gode priser, hvor alle kan være med.

"A better tomorrow"

Det danske modebrand ønsker fortsat at skubbe forbrugerne men også deres kolleger i modebranchen til en mere grøn og bæredygtig fremtid. Der kan gøres meget mere end vi allerede gør for at beskytte vores planet. Cras har sat nogle mål i fremtiden for, hvordan de kan bidrage endnu mere til en bæredygtig modeverden - det kan du læse meget mere om her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Cras Cph, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.