Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

DELIKATESSE TIL KØKKENET

Lad din kjole give dig feminin komfort

En kjole er ikke blot en kjole. Den giver dig automatisk følelsen af at være en feminin kvinde. Kjoler kan være både pyntede, festlige men også nemt bruges til hverdag, da en blød kjole altid vil give dig en komfortabel følelse, når du bærer den.

Din uundværlige hverdags kjole Kjoler er den direkte genvej til feminin følelse og afslappet komfort men altid med et pyntet islæt. Elsker du følelsen af at være feminin, så er smukke kjoler helt sikkert lige dig. Viskose kjoler, bomulds kjoler, strik kjoler og kjoler i sweat kvalitet er fantastiske hverdags kjoler, der både er praktiske og afslappede, men uden at gå på kompromis med dit kvindelige udtryk. Elegante kjoler kan du aldrig få for mange af – det samme gælder feminine kjoler.

Fest kjoler til de store begivenheder Det kan være svært for mange at finde den helt rette fest kjole til bryllups festen eller de større runde fødselsdagsfester. Formålet er at føle sig så festlig og pyntet som muligt – vores bedste tip herfra er – vælg en maxi kjole. En maxikjole går helt til gulvet og giver helt automatisk et elegant look. Gulvlange kjoler er i familie med galla kjoler og du vil med garanti føle dig fest klædt og ekstra pyntet til lejligheden. Føler du dig ikke høj nok til at bære de lange kjoler, så vær opmærksom på, at slå-om-kjoler og kjoler med empire talje og snit, får dig til at syne optisk højere.

Både Rabens Saloner, Stine Goya, Lala Berlin og Dea Kudibal laver eksklusive design kjoler til enhver fest. Budget venlige kjoler finder du hos brands som Co’Couture, Y.A.S, Vila, mbyM og Only.

Kjole mode i alle længder og faconer
Kjole moden lige nu er meget bredt funderet. Du kan stort set finde en kjole i hvilket som helst snit, det er helt op til dig og dine behov, hvilke slags kjoler, du vil udpege til dine favoritter.
Korte kjoler findes både med bindebånd og uden bindebånd og i smalle silhuetter og med bred facon. Nogle viser talje andre skjuler taljen, det er helt op dig, hvordan din favorit kjole skal være. A-formet kjoler er særlig gode, hvis du ønsker at skjule hofterne.

Kjoler i silke, viskose eller bomuld
Silke kjoler falder smukt og holder sig flot sæson efter sæson. Husk altid at vaske dine silke produkter med silkevaskemiddel. Silke kjoler er kendt for at falde flot og elegant, imens viskose kjolerne gør akkurat det samme blot på et mere prisvenligt budget. Bomulds kjoler er perfekte til din hverdag og giver en blød og komfortabel dag. Det samme gør en strik kjole. Populære strik kjoler finder du hos Sibin Linnebjerg, der har fantastiske kvaliteter også på sine strikkjoler.

Kjole modeller i alle stilarter – Vi har stort udvalg
Søg efter hvilken som helst kjole lige her på byKalstrup. Vi har korte kjoler, knælange kjoler, ankel lange kjoler, gulvlange kjoler, kjoler med talje, a – formet kjoler, brede kjoler, smalle kjoler, langærmet kjoler, kjoler uden ærmer, kjoler der skjuler taljen, maxi kjoler, printede kjoler, ensfarvede kjoler - Kort sagt smukke kjoler i alle afskygninger og materialer. Så find din nye smukke kjole hos os, hvad enten du elsker silke, batik, printede, ensfarvede skønne kjoler – vi elsker fashion og viser dig alt det bedste inden for kjole mode og designs her.

Få den bedste personlige service online
Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor de mange lækre kjoler, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. 

Fri fragt & Gratis retur
Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.