Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KANDER

Pift borddækningen op med kander og karafler

Med smukke og dekorative kander kan du pifte borddækningen gevaldigt op og undgå kedelige kartoner og flasker på bordet. Du finder et stort udvalg af kander og karafler her på siden i et væld af forskellige størrelser, former og farver. Tag et kig og lad dig inspirere.


Server vin i en smuk karaffel

En lækker vin bør serveres i en smuk karaffel, som både præsenterer vinen super flot og samtidig tillader vinens aromaer at udfolde sig og opnå dens fulde potentiale. Vin bør iltes, eller dekanteres, som det hedder på fagsprog, inden den nydes, og en rigtig god måde at gøre det på er ved at hælde den på en karaffel. På den måde kan man også sortere eventuelt bundfald fra og derved sikre den bedste vinoplevelse.

Det behøver ikke kun at være til de festlige lejligheder, når der serveres vin, at karaflen sættes på bordet. Du kan også sagtens servere vand, lemonade, juice eller andet i vores karafler – det er helt op til dig, hvordan du vælger at anvende din karaffel fra byKalstrup.


Find den helt rigtige kande til vand

Det er ikke kun vin, der gør sig godt i en karaffel – du kan også med fordel servere vand i én af vores skønne kander. Der skal ikke så meget til for at gøre hverdagen lidt mere spændende – med en kande med vand tilsat din yndlingsfrugt, nogle isterninger og måske lidt mynte er du godt på vej. Vores glaskander til vand tillader et direkte kig ind i indholdet af kanden, og det ser bare super lækkert ud med nogle skiver appelsin, agurk eller måske lime.

Selvom mange af vores kander er tiltænkt vand, er der ingen grænser for, hvad du kan servere i dem. Til de festlige lejligheder kan du også blande en skøn drink i en kande og lade dine gæster skænke en drink selv frem for at servere cocktails direkte i glas. På den måde kan dine gæster også selv styre, hvor meget de gerne vil have. Det ser super lækkert og eksklusivt ud at servere en drink med en masse frugt og isterninger i en smuk karaffel. 

Vores kander og karafler til vin og vand kan desuden også anvendes som vaser for at give et lækkert boheme-udtryk med kant og personlighed. Du får dermed mange anvendelsesmuligheder med én og samme kande.


Andre typer kander

Foruden vores kander og karafler til vin og vand, har vi også kander til andre formål i sortimentet. Du finder blandt andet stempelkander til kaffe, som sikrer dig en helt perfekt velskænket kop kaffe – og som samtidig pynter gevaldigt på bordet.

Skal der mælk i kaffen? I vores udvalg finder du også mælkekander, så du ikke behøver at have mælkekartonen stående fremme. Det er også en fordel at hælde den mængde mælk over i en mælkekande, som skal bruges, og stille resten ind i køleskabet, så mælken ikke står og bliver dårlig, hvis kaffeaftalen varer flere timer.

Du kender dem helt sikkert fra mange asiatiske restauranter, hvor de ofte er placeret på bordene ligesom salt og peber – nemlig soyakander. De er super smukke og hælder med den helt perfekte stråle en passende mængde soya ud til din sushi, pad thai, eller hvad end der er på menuen. Når du først har prøvet en god soyakande, er det svært at gå tilbage til at hælde direkte fra flasken.


Stort udvalg af kander og karafler hos byKalstrup

Vi har kander og karafler i glas og keramik, med og uden hank, høje og lave osv. Der er virkelig noget til enhver smag i vores store udvalg.

Vi elsker at forkæle vores kunder, og derfor giver vi dig fri fragt, hvis du shopper for 400 kr. eller mere hos byKalstrup. Vi vedlægger også en gratis returlabel, hvis du skulle få brug for at ombytte eller returnere. Har du spørgsmål til vores udvalg af kander og karafler, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@bykalstrup.dk. Du kan også ringe til 21 13 60 40 alle hverdage mellem 9 og 16.