Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

GLAS

De rette glas kan gøre forskellen

De rette glas kan gøre en stor forskel for oplevelsen, når du tager en tår vand eller måske et sip af din vin. Følelsen i hånden, tyngden, formen, udseendet osv. påvirker smagsoplevelsen, så det kan godt betale sig at vælge nogle glas, der føles helt rigtige, og som forener design, kvalitet og funktionalitet. 

Du finder et stort udvalg af lækre, håndplukkede glas hos byKalstrup, som uden tvivl vil opgradere din samling. Miks og match på kryds og tværs og lad din personlighed komme til udtryk i din borddækning. Der er ingen regler – det er helt op til dig, hvordan du vil kombinere dine glas og sammensætte dem med din øvrige service. Du finder glas i følgende kategorier hos byKalstrup:

Vandglas

Vores vandglas kan pifte hverdagen op og tilføre noget farve og kant. Servér dit vand i et smukt glas og tilsæt eventuelt en skive citron eller agurk, og pludselig er det slet ikke så kedeligt endda!

Fordelen ved vores udvalg af vandglas er desuden også, at de er super anvendelige og ligeledes kan bruges til øl, juice, mælk osv. Det er bare nogle rigtig gode universalglas.

Du finder vandglas i mange forskellige størrelser, former og farver. Særligt de smukke farvede glas vil du finde mange af i vores sortiment, for de er bare super moderne og skønne. Hvad end du er til lyserød, gul, blå eller måske en kombination af flere farver, så kan du uden tvivl finde glas, der passer til din smag.

Vinglas

En god vin fortjener at blive serveret i et lækkert glas, der fremhæver vinens aromaer og præsenterer den på smukkeste vis. Mange foretrækker at drikke vin af vinglas med stilk, men du kan også sagtens servere vinen i et glas uden stilk. 

Er du til rødvin, hvidvin eller rosévin? Du finder smukke vinglas til enhver vin, lejlighed og stil her på siden, og du kan med fordel blande dine vinglas med vandglas i forskellige farver og former for et interessant og unikt udtryk. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Cocktailglas

Skal du have veninderne over til en hyggeligt aften, eller skal du holde et brag af en fest? Så er cocktails et rigtig godt bud på en lækker forfriskning. Og hvis de bliver serveret i de rigtige glas, vil du uden tvivl få mange beundrende blikke. Hvad enten der er pina colada, espresso martini eller strawberry daiquiri på menuen, så finder du et passende glas her på siden.

 Er du mere til cognac eller whiskey, har vi selvfølgelig også cognacglas og whiskyglas i vores sortiment, så du kan nyde et lækkert glas spiritus rent eller on the rocks efter middagen.


Vil du vide mere om glas?

Har du spørgsmål til vores store udvalg af glas, eller er der andet, du gerne vil vide, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe på 21 13 60 40 mellem 9 og 16 i hverdagene, eller du kan til enhver tid sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vidste du, at du får fri fragt til pakkeshop på ordrer over 400 kr., gratis ombytning med returlabel og lynhurtig levering efter 1-3 hverdage, når du handler glas hos byKalstrup? Er du i nærheden, kan du også altid hente din pakke gratis i vores butik i Blokhus. Der er altså mange gode grunde til at købe glas lige her.