Birkenstock

Consciously healthy shoes
Birkenstock er et tysk brand, som er specialister i komfortabelt fodtøj. Med et par sko fra Birkenstock får du høj kvalitet samt den bedste komfort - Et par sko du kan bruge i alle tænkelige situationer- og outfits. Shop et kæmpe udvalg af sandaler fra Birkenstock hos byKALSTRUP  i et væld af farver og modeller. Vi garanterer det bedste til dine fødder!

Birkenstock - Komfortabel fodtøj til enhver lejlighed

Hos byKALSTRUP finder du et bredt sortiment af Birkenstock sandaler i både butikken og på webshoppen. Du finder den klassiske Arizona Sandal i et væld af farver til kvinder og mænd samt nyheder. Hvert år tilføjes nye farver og smarte print - Disse er som ofte limited edition, og du skal være hurtig, hvis sådan et par skal blive dine. Hvert år tilføjer vi også nye smarte modeller til vores sortiment - I år finder du blandt andet Tulum- og Siena Sandal.

Shop dine Birkenstock sandaler hele året rundt til både kvinder og mænd hos byKALSTRUP. Du vil altid kunne finde de nyeste lækre sandaler hos os. Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste Birkenstock nyheder.

Style din Birkenstock sandal

Vores mest populære Birkenstock sandal er den klassiske Arizona sandal, som findes i et væld af farver. Den har et klassisk tidsløst design, som gør den kan styles til ethvert outfit uanset tidens modetrends. Er du kvinde, kan du style dine yndlings Arizona sandaler til både bukser, shorts, nederdele og kjoler. De er super fine til en lækker strandkjole en varm sommerdag. Som mand kan du style Arizona sandal til både jeans, bukser og shorts. Style dem til en festlig sommeraften med bukser og skjorte for at skabe festligt, men samtidig casualt look. Sandalen egner sig også godt i de kolde måneder som en indesko. Et par Arizona sandaler fra Birkenstock er et must-have i enhver skosamling.

Birkenstocks historie

Det populære Birkenstock startede sin succes i 1774 i Tyskland. Det var Johan Adam Birkenstock, som startede det succesfulde brand, hvor ortopædisk inspireret sko var missionen. Gennem de sidste århundrede har de opbygget en forretning med overtruffen erfaring indenfor fodtøj. Birkenstock er hele vejen igennem blevet drevet af generationer, hvor hver eneste udvider med yderligere viden. Den dag i dag er Birkenstock kendt i hele verden, og de er blandt de fem største sko-brands.

Birkenstocks fodseng

Birkenstock ønsker at skabe sko, som gør deres kunders hverdag lettere og bedre med det perfekte fodtøj. De opfandt og formede betydningen for udtrykket "fodseng". Deres fodseng er unikke og anatomiske. Den er i højeste komfort, funktionalitet- og kvalitet. Materialerne til Birkenstocks fodseng udvælges omhyggeligt hos deres bæredygtige leverandører.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du hjælp til, hvilket model fra Birkenstock du skal vælge, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Birkenstock - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.