Birkenstock

Consciously healthy shoes
Birkenstock er et tysk sko-brand, som er specialister i komfortabelt fodtøj. Med et par sko fra Birkenstock får du høj kvalitet samt den bedste komfort - Et par sko du kan bruge i alle tænkelige situationer- og outfits. Shop et kæmpe udvalg af sandaler fra Birkenstock hos byKALSTRUP til både kvinder og mænd, i et væld af farver og modeller. Vi garanterer det absolut bedste til dine fødder!

Birkenstock - Komfortabel fodtøj til enhver lejlighed

Hos byKALSTRUP finder du et bredt sortiment af Birkenstock sandaler i både butikken og på webshoppen. Du finder den klassiske Arizona Sandal i et væld af farver til kvinder og mænd samt nyheder. Hvert år tilføjes nye farver og smarte print - Disse er som ofte limited edition, og du skal være hurtig, hvis sådan et par skal blive dine. Hvert år tilføjer vi også nye smarte modeller til vores sortiment - I år finder du blandt andet Tulum- og Siena Sandal.

Shop dine Birkenstock sandaler hele året rundt til både kvinder og mænd hos byKALSTRUP. Du vil altid kunne finde de nyeste lækre sandaler hos os. Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste Birkenstock nyheder.

Style din Birkenstock sandal

Vores mest populære Birkenstock sandal er den klassiske Arizona sandal, som findes i et væld af farver. Den har et klassisk tidsløst design, som gør den kan styles til ethvert outfit uanset tidens modetrends. Er du kvinde, kan du style dine yndlings Arizona sandaler til både bukser, shorts, nederdele og kjoler. De er super fine til en lækker strandkjole en varm sommerdag. Som mand kan du style Arizona sandal til både jeans, bukser og shorts. Style dem til en festlig sommeraften med bukser og skjorte for at skabe festligt, men samtidig casualt look. Sandalen egner sig også godt i de kolde måneder som en indesko. Et par Arizona sandaler fra Birkenstock er et must-have i enhver skosamling.

Birkenstocks historie

Det populære Birkenstock startede sin succes i 1774 i Tyskland. Det var Johan Adam Birkenstock, som startede det succesfulde brand, hvor ortopædisk inspireret sko var missionen. Gennem de sidste århundrede har de opbygget en forretning med overtruffen erfaring indenfor fodtøj. Birkenstock er hele vejen igennem blevet drevet af generationer, hvor hver eneste udvider med yderligere viden. Den dag i dag er Birkenstock kendt i hele verden, og de er blandt de fem største sko-brands.

Birkenstocks fodseng

Birkenstock ønsker at skabe sko, som gør deres kunders hverdag lettere og bedre med det perfekte fodtøj. De opfandt og formede betydningen for udtrykket "fodseng". Deres fodseng er unikke og anatomiske. Den er i højeste komfort, funktionalitet- og kvalitet. Materialerne til Birkenstocks fodseng udvælges omhyggeligt hos deres bæredygtige leverandører.

Birkenstock - ALTID gratis returnering

Hvis du køber Birkenstock hos os, skal du vide, at du altid får gratis retur på alle dine køb. Hos byKALSTRUP skal du ALDRIG betale for at prøve skoene. Vi ved hvor vigtigt det er, at man skal være glad for det man køber - så hvis du ikke er tilfreds, kan du blot sende det tilbage til os kvit og frit.