X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BALLY TIL KVINDER


Bæredygtigt Schweizisk Luksus Sko-Brand

Det schweiziske sko-brand blev grundlagt helt tilbage i 1851 af Carl Franz Bally. Han var banebryder for et velfærdssamfund for medarbejdere. Han tilbød sine ansatte kantine, børnehave og en samfundspark. Grundet Bally's engagement for velfærd er dedikationen til produktkvalitet, det innovative og det sociale høj hos brandet den dag i dag. <b>Bally</b> er et bæredygtig sko-brand den dag i dag, og de har lavet en plan, som hedder: Gennemsigtighed, Kvalitet, samarbejde og fremskridt. De ønsker at mindske indvirkningen på miljøet og fremme den sociale samt økonomiske trivsel i overenstemmelse med FN's mål for bæredygtig udvikling. Bally er også en del modepagten, som kæmper for at industriens negative indvirkning på klimaet.

Det fantastiske luksus-brand, Bally har siden dag et stået for innovation, funktionalitet og elegance. Disse tre ord fremhæver det unikke ved sko-brandet sammen med deres visionære engagement i både banebrydende teknikker samt det bedste håndværk. Læderet er det fineste naturmateriale, som både er funktionelt men også super kreativt. Hvert eneste produkt fra Bally er et bevis for deres passion for perfektion indenfor luksus-sko.

Ballys sortiment

Mange kommer nok til at forbinde Bally med klassiske designs - dette er dog langt fra tilfældet. Du kan naturligvis stadig opleve deres ikoniske sko, men du finder bestemt også sko, hvor moden har sat sit præg. Hvert år overrasker og imponerer Bally med nye trendy designs. Vi garanterer sko til enhver smag, om du er kvinde eller mand - ældre eller yngre. Vi lover dig også sko, hvor komforten er helt i top, og vi ved, at dine fødder vil elsker dig for et par Bally sko. I Kalstrup Livsstilshus og på webshoppen kan du både shoppe lækre støvler med et trendy twist samt helt klassisk sneakers til kvinder - oplev blandt andet den nye Gadey Støvle i en cool hvide farve. Du finder også den ikoniske sneakers, Maxim til herre i flere farver.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de style de lækre sko fra Bally, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.