Toppe & T-Shirts

En lækker top kan være en kunst at finde – men vi har gjort os umagen, så her finder du et meget bredt udvalg af toppe med det helt rigtige snit, så du føler dig godt tilpas og pyntet på samme tid. Vi udvælger altid toppe og t-shirts i silhuetter der falder flot og i kvaliteter, der gør dem anvendelige til både arbejde og fest. Shop løs hos byKalstrup

Det vil være svært at undvære en smuk top i sin hverdags garderobe

En top er mange ting i tøj verdenen – der findes langærmede toppe, kortærmede toppe, korte toppe, strop toppe, lange toppe og toppe med rund hals eller toppe med v-hals – uanset hvilken top du søger, at er der mange toppe at vælge imellem lige her.

Hos byKalstrup har vi mange mærker og endnu flere toppe i alle slags farver, snit, faconer, designs, materialer og længder. Det er vigtigt at håndplukke din favorit top, så den sidder og falder smukt på kroppen – på den måde bliver du allermest glad for din nye yndlings top i skabet.

Printet top eller ensfarvet top

Der er uendelige muligheder for at finde din nye elegante top lige her blandt både billige og dyre toppe til både hverdag og fest. Du vil sikkert begejstres over de mange smukke toppe med v-udskæring, da de altid falder smukt over barmen og har et yderst klædeligt look i al sin enkelthed. Hvis du mangler en dejlig basis top med tynde stropper findes de nemt lige her både med og uden blonde kant. Er du måske til ekstra bløde toppe, anbefaler vi varmt LIBERTÉ ESSENTIEL toppe i det blødeste materiale, du vil elske for komforten.

Søger du en top til jeans er bomulds toppe eller viskose toppe det perfekte valg. De har det helt rette look til et mere rockede og kantede råt look.

Silke toppene kan du med fordel bruge på arbejde eller som elegant top til fest. Og det bliver ikke svært at finde top overdele i både ensfarvet og mønstret print – det er helt op til dig, hvad du synes er mest smukt.

T-shirts i alle farver og faconer – ELSK et bæredygtigt valg

Vi har i kategorien ”top” alle typer af overdele også t-shirts. ELSK er blandt de absolut mest populære og hippe t-shirts mærker med sit bæredygtige design og smukke elsk tryk på front. ELSK er fra Klitmøller og startede som et bæredygtigt tøj mærke længe inden verden fik øjnene op for nødvendigheden af bæredygtigt design i tøj branchen. Søger du en perfekt og smart t-shirts med smukt print og god pasform, så kan du med god samvittighed kikke de smukke ELSK t-shirts til piger igennem lige her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor toppe & t-shirts, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.