Mads Nørgaard - Women

Mads Nørgaard følger hele tiden med i modeverdens trends og skift, dog med en kærlighed til de fashionable ting indenfor mode, som ikke bare ændre sig. De skaber klassiskere til hver sæsons kollektion. Hos Kalstrup finder du modetøj til både mænd og kvinder - du finder deres tidsløse genkendelige klassiskere, samt moderne og trendy styles her. Som Mads Nørgaard siger: "Mode er beregnet til at frigøre dig".
Flora Weave Drizella
Mads Nørgaard - Women Flora Weave Drizella
Sky Cord Stelly
Mads Nørgaard - Women Sky Cord Stelly
DKK 1.000,00
Neo Dot Deily - Women
Mads Nørgaard - Women Neo Dot Deily - Women
Indigo Summer Stelly
Mads Nørgaard - Women Indigo Summer Stelly
Sportina Samuella Skirt
Mads Nørgaard - Women Sportina Samuella Skirt
Crepe Georgette Cavi
Mads Nørgaard - Women Crepe Georgette Cavi
2x2 Soft Stripe Tuba Tee
Mads Nørgaard - Women 2x2 Soft Stripe Tuba Tee

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Mads Nørgaard, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Mads Nørgaard - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.