JACQUELINE de YONG

JACQUELINE de YONG er et modebrand, som er en del af ONLY familien, og som hører under BESTSELLER huset. JACQUELINE de YONG, også kendt som JDY, er til pigen, som går op i mode og at style sine outfit. Mix det rå med det feminine - skab din egen personlige stil. Shop moderigtige styles til gode priser hos byKALSTRUP!
Rose Short Jakke
JACQUELINE de YONG Rose Short Jakke
Camille Kjole
JACQUELINE de YONG Camille Kjole
Camille Kjole
JACQUELINE de YONG Camille Kjole
Camille Kjole
JACQUELINE de YONG Camille Kjole
Tricky Top
JACQUELINE de YONG Tricky Top
Tricky Top
JACQUELINE de YONG Tricky Top
Fenna Kjole
JACQUELINE de YONG Fenna Kjole
Frulla Smock Strap Top
JACQUELINE de YONG Frulla Smock Strap Top
DKK 129,95
Tia Life Short Kjole
JACQUELINE de YONG Tia Life Short Kjole
DKK 299,95
Travis Life Kimono
JACQUELINE de YONG Travis Life Kimono
DKK 229,95
Starr Life Top
JACQUELINE de YONG Starr Life Top
DKK 109,95
Tuba Life Girlfriend Bukser
JACQUELINE de YONG Tuba Life Girlfriend Bukser
DKK 229,95
Sheela Top
JACQUELINE de YONG Sheela Top
DKK 159,95
Sheela Top
JACQUELINE de YONG Sheela Top
DKK 159,95
Sheela Top
JACQUELINE de YONG Sheela Top
DKK 159,95
Sif Long Shirt Kjole
JACQUELINE de YONG Sif Long Shirt Kjole
DKK 229,95
Cathinka V-neck kjole
JACQUELINE de YONG Cathinka V-neck kjole
DKK 199,95
Cathinka V-neck kjole
JACQUELINE de YONG Cathinka V-neck kjole
DKK 199,95
Sabina Pocket Bukser
JACQUELINE de YONG Sabina Pocket Bukser
DKK 219,95
Kissa T-shirt
JACQUELINE de YONG Kissa T-shirt
DKK 99,95
Kissa T-shirt
JACQUELINE de YONG Kissa T-shirt
DKK 99,95
Peach Faux Suede Biker Jacket
DKK 299,95
Peach Faux Suede Biker Jacket
DKK 299,95
Tag Lace Top
JACQUELINE de YONG Tag Lace Top
DKK 99,95
Track Blouse
JACQUELINE de YONG Track Blouse
DKK 129,95
Rappa Shirt
JACQUELINE de YONG Rappa Shirt
DKK 189,95
Rappa Shirt
JACQUELINE de YONG Rappa Shirt
DKK 189,95

JACQUELINE de YONG - feminine styles til den modebevidste kvinde

JACQUELINE de YONG giver dig mulighed for at ændre i din garderobe ofte, og for at følge de ofte skiftende tendenser indenfor modeverdenen. JDY er til kvinder i alle aldre, og vi garanterer noget til enhver smag og stil. Du finder enkle basis items, flotte print og mønstre, denim, farver og fine detaljer. Shop både lækre komfortable jeans og smukke kjoler - Behagelige strik og smarte t-shirts samt toppe. Det er nemt at sammensætte tøjet fra JDY med andre brands, og det passer derfor ind i enhver kvindes garderobe.

Hos byKALSTRUP finder du et bredt sortiment af moderigtige styles til den stilbevidste kvinde fra JACQUELINE de YONG. Du vil altid kunne finde de nyeste lækre items hos os. Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste JDY nyheder

JACQUELINE de YONG - Basic

Ønsker du garanti for basis styles i god kvalitet, så er JDY det rigtige brand for dig. Du kan både shoppe basic- toppe, t-shirts, shorts og jeans - det kunne blandt andet være den populære Singlet Jersey Top, som vi altid har på lager. Du finder også et bredt sortiment indenfor denim i vores basic sortiment- alt sammen til gode priser. Shop din basic garderobe på byKALSTRUP.

JACQUELINE de YONG - Kjoler og Nederdele

Du kan både shoppe kjoler og nederdele til hverdagen og til festlige begivenheder. Du finder både kjoler i et enkelt design, som du kan pifte både op og ned, alt efter ønske. Og så finder du festlige kjoler med smukke detaljer - det kunne blandt andet være bestselleren, Fabio Lace Dress. Nederdele finder du i et væld af farver samt flotte print og mønstre. Du kan shoppe både korte nederdele, midinederdele og maxinederdele hos byKALSTRUP. Shop enkle, unikke og stilfulde kjoler og nederdele her.  

JACQUELINE de YONG - Toppe og T-shirts

Er du både på udkig efter en top eller t-shirt som du kan style til alle former for begivenheder, så finder du med garanti et bred udvalg hos JDY - om det er med tynde stropper, korte ærmer eller lange ærmer. Shop toppe og t-shirts med smarte print, skønne farver og flotte detaljer. Vi garanterer et udvalg af items i den bedste kvalitet til de bedste priser.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Jacqueline de Yong, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

JACQUELINE de YONG - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.