JACQUELINE de YONG

JACQUELINE de YONG er et modebrand, som er en del af ONLY familien, og som hører under BESTSELLER huset. JACQUELINE de YONG, også kendt som JDY, er til pigen, som går op i mode og at style sine outfit. Mix det rå med det feminine - skab din egen personlige stil. Shop moderigtige styles til gode priser hos byKALSTRUP!

JACQUELINE de YONG - feminine styles til den modebevidste kvinde

JACQUELINE de YONG giver dig mulighed for at ændre i din garderobe ofte, og for at følge de ofte skiftende tendenser indenfor modeverdenen. JDY er til kvinder i alle aldre, og vi garanterer noget til enhver smag og stil. Du finder enkle basis items, flotte print og mønstre, denim, farver og fine detaljer. Shop både lækre komfortable jeans og smukke kjoler - Behagelige strik og smarte t-shirts samt toppe. Det er nemt at sammensætte tøjet fra JDY med andre brands, og det passer derfor ind i enhver kvindes garderobe.

Hos byKALSTRUP finder du et bredt sortiment af moderigtige styles til den stilbevidste kvinde fra JACQUELINE de YONG. Du vil altid kunne finde de nyeste lækre items hos os. Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste JDY nyheder

JACQUELINE de YONG - Basic

Ønsker du garanti for basis styles i god kvalitet, så er JDY det rigtige brand for dig. Du kan både shoppe basic- toppe, t-shirts, shorts og jeans - det kunne blandt andet være den populære Singlet Jersey Top, som vi altid har på lager. Du finder også et bredt sortiment indenfor denim i vores basic sortiment- alt sammen til gode priser. Shop din basic garderobe på byKALSTRUP.

JACQUELINE de YONG - Kjoler og Nederdele

Du kan både shoppe kjoler og nederdele til hverdagen og til festlige begivenheder. Du finder både kjoler i et enkelt design, som du kan pifte både op og ned, alt efter ønske. Og så finder du festlige kjoler med smukke detaljer - det kunne blandt andet være bestselleren, Fabio Lace Dress. Nederdele finder du i et væld af farver samt flotte print og mønstre. Du kan shoppe både korte nederdele, midinederdele og maxinederdele hos byKALSTRUP. Shop enkle, unikke og stilfulde kjoler og nederdele her.  

JACQUELINE de YONG - Toppe og T-shirts

Er du både på udkig efter en top eller t-shirt som du kan style til alle former for begivenheder, så finder du med garanti et bred udvalg hos JDY - om det er med tynde stropper, korte ærmer eller lange ærmer. Shop toppe og t-shirts med smarte print, skønne farver og flotte detaljer. Vi garanterer et udvalg af items i den bedste kvalitet til de bedste priser.

-JACQUELINE de YONG ALTID gratis returnering

Hvis du køber JACQUELINE de YONG hos os, skal du vide, at du altid får gratis retur på alle dine køb. Hos byKALSTRUP skal du ALDRIG betale for at prøve tøj. Vi ved hvor vigtigt det er, at man skal være glad for det man har på - så hvis du ikke er tilfreds, kan du blot sende det tilbage til os kvit og frit.

Hold endelig øje med tøjkollektionerne fra Jacqueline de Yong her hos byKALSTRUP, da vi opdaterer siden løbende med spændende nyheder! Husk at du altid får fri fragt på køb for over 400 kroner, og at vi altid sender dag til dag i hverdagen.