ELSK

Med sit kompromisløse fokus på bæredygtighed, funktionalitet og value-for-money, er ELSK et brand som ingen andre.

ELSK - Om Brandet

ELSK er skabt af et par gedigne Thy-drenge, Lukas Leszczynski og Lars Riis, som i rigtig nordjyde-stil ikke er bange for at stå imod strømmen samt holde fast i deres vision om miljøvenligt forbrug. I stedet for at fokusere på omsætning eller ry på de sociale medier, fokuserer ELSK på naturen. Derfor donerer de til miljøet af deres indtjening og bruger eksempelvis genbrugt bomuld i deres tøjproduktion.

Men ELSK ofrer ikke stil eller æstetik for deres vision. Deres look er indbegrebet af enkel, skandinavisk charme med dæmpede farver, flatterende snit og iøjefaldende print. Foruden deres genkendelige logo, som du kan finde i flere udgaver, er ELSK inspireret af naturen i Nordjylland. Derfor indgår valmuer, måger og lyng ofte i deres designs, og der er også genkendelige navne som Klitmøller og Thisted at finde i deres prints.

KALSTRUP støtter ELSK og deres mission om en bæredygtig, cirkulær tøjindustri, og derfor kan du shoppe et bredt udvalg af deres sortiment her. Hos byKALSTRUP finder du både herretøj og dametøj, med alt inden for t-shirts, skjorter, sweatere, hoodies, kjoler og endda undertøj og accessories.

Shop ELSK hos byKALSTRUP


Du kan altid være sikker på hurtig levering når du køber ELSK hos byKALSTRUP. Vi sender dag til dag, hvilket betyder du kan forvente at modtage din ordre i løbet af 1-3 hverdage. Når du køber ELSK hos os, får du fri fragt på køb over 400 kroner og garanteret gratis ombytning/retur. Vi er sikker på du bliver glad for dit nye tøj fra ELSK.