ELSK

ELSK er det ultimative bæredygtige brand og i ordets forstand meget elskværdigt. Også hos byKalstrup elsker og påskønner vi alle værdierne omkring det mindre men ambitiøse Elsk tøj mærke fra Thy. Med kærlighed til kloden og verdenshavene producerer ELSK tøj med nøje omtanke og med bæredygtige intentioner om produktion af især organiske t-shirts i enten økologisk eller genanvendelig bomuld. Du finder ELSK størrelsesguide lige her.

ELSK – hjemstavn i ”Cold Hawaii”, surfers paradise Klitmøller

ELSK blev skabt i 2013 af Lukas L. Leszczynski og Lars Riis. De er begge opvokset i Thy, og driver i dag ELSK fra Thisted nær Klitmøller i det nordlige Danmark. Visionen omkring Elsk er, at skabe et modemærke med afsæt i bæredygtighed. Elsk var blandt de allerførste i tøj branchen, der har sat bæredygtigt tøj på dagsordenen og seriøst appellerer til den bevidste forbruger, der sætter pris på ansvarlighed, når det kommer til det endelige tøj produkt samt selve tøj produktions processen.

ELSKs vision er at tilbyde de mest bæredygtige og miljøvenlige tøj kollektioner som overhovedet muligt. Og image mæssigt har Elsk stadfæstet sig som et ansvarsfuldt tøjmærke, der har til mål at behandle naturen med mest mulig respekt.  

One for the planet – du støtter indirekte og havet bliver glad

ELSK producerer tøj med omtanke og kærlighed for hele produktionsleddet og forærer samtidig 1 procent af omsætningen til bevaring af verdenshavene uden plastisk, hver gang et produkt sælges fra deres kollektions linjer. Det vil sige, at du som forbruger støtter organisationen ”one for the planet”, hver gang du investerer i et ELSK produkt. Organisationen arbejder for at minimere plastikken som flyder i vores verdenshave, så kloden har bedre betingelse for at overleve og trække vejret i vores menneskeskabte verden med alle dets følger.

Èn procent vil nogen måske mene er ... ja, ”en dråbe i havet” for nu at bruge den kliché - men hos ELSK og byKalstrup tror vi på, at mange bække små gør en stor forskel og alt andet lige er langt bedre end nul procent indsats for bevaring af miljøet omkring os.

ELSK – kærlighed til jorden og dig

ELSK har med sit geniale brandnavn et utal af medbetydninger, men hosbyKalstrup værdsætter vi allerhøjst den helt essentielle grundfilosofi bag mærket – nemlig kærlighed til processen bag produktionen af tøjet, så såvel de arbejdende og jorden er passet godt på under produktionsprocessen. ELSK er i særlig grad kendt for sine t-shirts i organisk bomuld, hvor fokus er genanvendelse af vand under væksten af bomuldsplanterne og endeligt et minimalt brug af maskiner, men i stedet stor fokus på håndplukket bomuldsgrøder fra markerne.

ELSK tænker 100% bæredygtigt, når det kommer til de allerbedste vilkår for jorden under produktion af tøj. Derfor er genanvendt bomuld ligesom økologisk bomuld et betydningsfuldt aktiv, når ELSK tænker kollektioner og smarte bæredygtige designs. Ved genbrug af materialer minimerer de at tære på miljøet som det uundgåeligt sker, når nye materialer produceres - trods bæredygtig tankegang under produktion af økologisk bomuld, vil processen altid tære en smule mere på miljøet end re-designs skabt af genanvendte materialer. Så status er, at økologisk bomuld altid vil være langt mere bæredygtigt end konventionelle bomuldsproduktioner, men genanvendte materialer fra de helt rette stoffer såsom eksempelvis bomuldsprodukter eller sågar jeans, tager den bæredygtige tankegang til nye højder. Elsk har igennem flere år haft stor succes med genanvendelse af jeans, der bæredygtigt optrævles og reproduceres til flotte strik trøjer til mænd.

ELSK med fokus på bæredygtige materialer hele vejen rundt

Det bæredygtige brand gør sig hver dag umagen for at finde de bedst egnede bomulds materialer til genanvendelse, ELSK bruger til re-designs inden for nye smarte t-shirts, strik eller sweatshirts med og uden hætte. Men også økologisk uld bruges i deres kollektioner, ligesom hamp og tencel fibre ofte bruges i ELSK bæredygtige designs. Ønsker du en dybere gennemgang af alle overvejelserne bag ELSK bæredygtige tankegang, så besøg elsk.com og læs de udførlige tanker bag de bæredygtige tøj produktioner samt udvalget af bæredygtig tøj materialer.

Bæredygtig tankegang og langtidsholdbar tøjmode

ELSK er mode, men slow fashion. De er modsvaret på en stresset, travl hverdag, hvor mere vil have mere og nyt-nyt-nyt er pejlemærket. Elsk er et livsstilsbrand med værdierne på rette sted. Ikke nok med ELSK tænker på miljøet under produktionen, de appellerer også til mindre forbrug. Brandet er kvalitetstøj og holder vask efter vask, så din nye t-shirts er en langtids investering – men samtidig et statement omkring at tage ansvar. At tage ansvar for miljøet og fremtiden – vi skal alle bære tøj på kroppen, men ELSK sikrer os, vi gør det ansvarligt. Hos byKalstrup elsker vi budskabet og viser hele året et bredt udvalg af ELSK t-shirts og ELSK strik.

ELSK er i særlig grad kendt for sine bæredygtige hættetrøjer og bæredygtige sweat trøjer med det ikoniske ELSK logo. Men øverst på favorit listen ligger bæredygtige t-shirts fra ELSK til både damer og herre. Kvaliteten på ELSK t-shirts er høj og t-shirtsene holder vask efter vask.

ELSK med populære tryk

Alle produkter fra ELSK har enten et mindre påsyet ELSK logo, imens t-shirts ofte er prydet med et smukt tryk på fronten med referencer til naturen og den bæredygtige tankegang. ELSK er et bæredygtigt brand og dit budskab, når du bære et Elsk produkt er ansvarlighed for produktion og miljø. Elsk har kvalitet som højprioritet og det rene budskab i fokus – bevar miljøet og pas på kloden, også når vi producerer tøj.

Hos byKalstrup elsker vi ELSK og er blandt de største forhandlere af det populære, bæredygtige tøj mærke. Vi har et bredt udvalg i både ELSK til herre og ELSK til piger – priserne er altid den samme, fordi de aldrig sætter deres produkter på udsalg, men i stedet appellerer til, at forbrugeren betaler fuld pris og gør produktionen af tøjet værdigt. Find hele året rundt din nye ELSK t-shirts til piger eller din nye ELSK t-shirts til dreng lige her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration eller har du spørgsmål omkring ELSK, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.