Co' Couture

Co’ Couture er et populært dansk modebrand, som blev grundlagt i 2015. De stræber efter, at designe lækkert tøj i et trendy look til deres kunder. Hvert år lander der seks kollektioner, som er tilpasset de krav, som ses i modebilledet på tidspunktet.

Du får et mix af skønne kvalitetsbevidste materialer og smarte moderigtige detaljer. Brandet er til dig, som gerne vil føle sig moderne og unik på samme tid. Co’ Coutures kollektioner er en blanding mellem denne nordiske enkelhed og franske stil. Du får muligheden for, at udtrykke dig personligt gennem iøjnefaldende moderigtige styles, og så til fantastiske overkommelige priser.

Hos Kalstrup finder du et bredt sortiment når vi kigger på brandet. Co' Couture er altid frisk og opdateret både i butikken samt på webshoppen. Du kan shoppe alt indenfor trendy bluser, nederdele med print og tidsløse skjorte. Vores bedst solgte er b.la. de lækre viskose skjorter, Coco Blouse. Bliv inspireret af de flotte silhuetter og skønne farverige print. “With love and joy” - Co’ Couture.