Co'Couture

Co’Couture er et dansk modebrand, som blev etableret tilbage i 2015 som et selvstædigt brand under New Nordic House af de to kvinder, Iben Balskilde Laursen og Julie Christine Rasmussen. Ved at kombinere deres spidskompetencer salg og design, en masse gåpåmod samt en forkærlighed til den franske modeverden, skabte de Co’Couture med et ægte “Parisiennes” hjerte, hvilket navnet også bærer præg af. Co’Couture er en sammentrækning af “Cool Couture” og har også referencer til et af deres store inspirationskilder, Chanel.
Jagger Dot Bluse
Co'Couture Jagger Dot Bluse
DKK 500,00
Rainbow Kjole
Co'Couture Rainbow Kjole
DKK 800,00
Naya Love T-shirt
DKK 400,00
Poem Smock Top
Co'Couture Poem Smock Top
DKK 500,00
Poem Gipsy Nederdel
DKK 700,00
Cecilie Poplin Kjole
DKK 800,00
Drops Cream Kjole
DKK 700,00
Trevor Check Kjole
DKK 700,00
Medussa Flower Skjorte
DKK 600,00
Solid Chop Sweatshirt
DKK 600,00
Izabel Anglaise Skjorte
DKK 700,00
Elise Mix Kjole
Co'Couture Elise Mix Kjole
DKK 600,00
Lucienne Flare Pant
DKK 800,00
Pauline Shirt
Co'Couture Pauline Shirt
DKK 500,00
Springalina Wrap Dress
DKK 700,00
New Trever Check Dress
DKK 800,00
Maxine Shirt
Co'Couture Maxine Shirt
DKK 800,00
Trench Check Coat
DKK 1.300,00
Trinity Jacket
Co'Couture Trinity Jacket
DKK 900,00
Cream Denim Dress
DKK 700,00
Phoebe Leather Pant
DKK 2.000,00
Lison Pant
Co'Couture Lison Pant
DKK 800,00
Animal Belt
Co'Couture Animal Belt
DKK 150,00
Bria Belt
Co'Couture Bria Belt
DKK 200,00
Bria Belt
Co'Couture Bria Belt
DKK 200,00
Pauline Shirt
Co'Couture Pauline Shirt
DKK 500,00
Coco Norma Shirt
Co'Couture Coco Norma Shirt
DKK 400,00

Co'Couture - “In order to be irreplaceable one must be unique”

Co’Couture er kendt for sine yderst høje ambitioner om at designe lækkert tøj i nordisk enkelthed med et sensuelt strejf af fransk chic i materialer af høj kvalitet til den moderne kvinde, i perfekte silhouetter med øje for detaljen. De stræber efter at skabe et brand der giver følelsen af lidt luksus i hverdagen. Du får her et særligt mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til kvinder, der ønsker at følge moden men samtidig ønsker at fastholde et unikt udtryk. CoCoture giver dig rig mulighed for at udtrykke din personlige stil og attitude gennem feminin mode med iøjefaldende detaljer. Brandets kendetegn er, at tøjet skal se dyrt og lækkert ud, designet skal være cool og emme af god stil samt smukke prints og gode kvaliteter til overkommelige priser. Hos Co’Couture er det tilladt at drømme stort!

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et bredt sortiment af must-haves styles fra Co’ Couture. Udvalget er altid frisk og opdateret både i butikken samt på webshoppen. Du kan shoppe alt inden for trendy bluser, kjoler med print, tidsløse skjorter og meget mere! Bliv inspireret af de flotte silhouetter samt skønne og farverige prints til enhver smag her.

Co’Couture Nyheder

Det ambitiøse designbrand producerer årligt hele 6 forskellige kollektioner, som alle bærer præg af den franske og skandinaviske stil. Kollektionerne er fyldt med smukke farver, unikke prints og lækre detaljer med en unik elegance til attraktive priser. Hos byKALSTRUP kan du altid finde spændende nyheder med styles som vi er sikre på at du vil kunne lide. Vores store sortiment af Co Couture bliver hele tiden opdateret, og vi får en masse nye styles fra deres mange smukke kollektioner og Express leveringer.
Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste Co' Couture Nyheder.

Co’Couture Skjorter

Er du på udkig efter nye skjorter, kan vi altid anbefale de skønne Coco skjorter fra Co’ Couture, som er den mest populære skjorte fra Cocoture. Modellen er en sand klassiker, og bliver designet i nye skønne prints og farver i alle 6 kollektioner, hvorfor der altid vil være et bredt udvalg at vælge imellem. Skjorten er af høj kvalitet, og er designet i en flatterende silhouet, som passer til enhver kropstype. Den kan styles til ethvert outfit, og kan bruges til både hverdag og aften, alt efter hvilket look der måtte ønskes.

Co’Couture Bluser

De mest populære bluser fra cocoture er Norma og Doobie, som også altid er at finde i kollektionerne. Doobie blusen minder om Coco skjorten, og har også den samme flatterende pasform i den tynde og lækre kvalitet. Doobie fås tit i de samme flotte prints, så hvad enten du er til skjorter eller bluser, er der noget der passer til lige præcis din smag.

Co’Couture T-shirts

Ud over Coco-skjorten er den lækre basis t-shirt fra Co’Couture endnu en ikonisk item, som er et absolut must-have. T-shirten har en let og løs pasform, og er produceret i en lækker og blød bomuldskvalitet som gør den dejlig behagelig at have på. Derfor kan du altid shoppe et bredt udvalg af den lækre tee med forskellige prints, logoer og statements hos byKALSTRUP. Den mest populære er den flotte “With Love and Joy” t-shirt som du altid kan få i forskellige farver.

Co'Couture Kjoler

Du kan altid vælge mellem et skønt udvalg af Co couture kjoler hos byKALSTRUP. Du kan finde en kjole til enhver lejlighed, ligemeget om det er til aftensbrug, eller blot som et trendy hverdagsoutfit. Du kan altid være sikker på at en Co'Couture kjole er unik, stilfuld og fyldt med vovede og flotte detaljer.

Co'Couture Underdele

Mangler du bukser, jeans eller nederdele? Så er Cocoture det helt rette mærke til dig! Du kan altid vælge mellem klassiske og tidsløse bukser med et unik twist, florlette nederdele i feminine og unikke prints eller jeans i flatterende silhouetter. Sortimentet varierer alt afhængig af sæsonen, men du vil altid kunne shoppe et nøje udvalg af underdele hos byKALSTRUP.

Co'Couture Accessories

Du kan altid shoppe et særlig udvalg af accessories fra Co'Coture som deres ikoniske elastik taljebælte i eksklusiv lurex kvalitet. Bæltet kan fås i forskellige farver, og er et absolut must-have i dine kjoler. Bæltet er ekstremt populært, så vent ikke for længe!

Co'Couture Sale

Hos byKALSTRUP kan du ofte finde Co’ Couture på udsalg til fordelagtige priser. Det varierer ofte hvilke typer af produkter vi har på på, men der er altid et spændende køb at gøre. Hold endelig øje med vores side, og se hvad der kommer af spændende Co' Couture items på sale.

Co'Couture - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.

Hold endelig øje med tøjkollektionerne fra Co’ Couture her hos byKALSTRUP, da vi opdaterer siden løbende med spændende nyheder! Husk at du altid får fri fragt på køb for over 400 kroner, og at vi altid sender dag til dag i hverdagen.