Bagutta

Bagutta er et eksklusivt italiensk brands med de lækreste skjorter til både kvinde & herre. Deres designs er som kunst - enkelhed, kvalitet, klasse og unikt. Du får noget helt ekstraordinært med en skjorte fra Bagutta. Hos byKalstrup finder du deres populære bomuldsskjorte, Ale Shirt og den super fine silkeskjorte, Petras Shirt. Skjorter som egner sig perfekt til både hverdag og fest, og som du kan shoppe i flere forskellige skønne farver.

The shirt since 1945

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan de lækre skjorter fra Bagutta, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Bagutta - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.