Lala Berlin Tasker

Lala Berlins legende og feminine univers, som du kender det fra deres tøj og tørklæder, går naturligvis igen i deres tasker. Her på siden finder du tasker i alle størrelser og til alle formål – og naturligvis i det unikke og letgenkendelige design, som Lala Berlin er kendt og elsket for. Uanset om du leder efter en lille crossbody-taske eller en af de populære tote bags, finder du dem her.

Luksuriøst design fra Berlin med internationalt udsyn

Kvinden bag Lala Berlin hedder Leyla Piedayesh, er født i Iran og bosat i Berlin, hvorfra hun også laver alle sine design. Hendes historie afspejles i de legende styles med løse og feminine silhuetter – den storbyinspirerede stemning kommer fra hendes liv i pulserende Berlin, mens de smukke mønstre og prints er inspireret af hendes mellemøstlige ophav. Alt dette kommer til udtryk i alle kollektioner fra Lala Berlin – hvad enten du leder efter en kjole, et par sandaler eller en Lala Berlin-taske.

De mange forskellige tasker har hver deres udtryk, men fælles for dem er den genkendelige, røde tråd, der går gennem alle design fra Piedayeshs hånd. Farverne er som regel holdt i dæmpede og klædelige toner, og det unikke kufiya-mønster går igen – sommetider som et print, andre gange som et broderi eller en prægning i stoffet. Er du forelsket i de skønne tøjkollektioner fra Lala Berlin, er der derfor ingen tvivl om, at du vil elske de mange tasker, designhuset også kan byde på.

Fine crossbody-tasker med plads til det nødvendige

En crossbody-taske har plads til de essentielle ting, som du har brug for i løbet af dagen, og samtidig er den en perfekt accessory i sig selv. Den rigtige taske kan løfte dit outfit til et helt nyt niveau, og den er faktisk næsten umulig at undvære. Vælger du en crossbody med kæderem, tilfører du dit outfit noget råt, mens du med en lille taske med fint print kan tone dit look i en mere feminin retning.

Hos byKalstrup.dk finder du Lala Berlin-tasker til enhver smag og uden tvivl også den, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Når du vælger din nye taske, er det en god ide at tænke over, hvordan den passer til det overtøj, du bruger mest. På den måde sikrer du dig, at du bliver glad for at bruge din taske i hverdagen og ikke kun til særlige lejligheder. Vores crossbody-tasker fra Lala Berlin er nemlig designet til at blive brugt – de holdbare kvalitetsmaterialer sikrer, at din taske holder sig pæn, selv ved flittig brug.

Shop de populære Lala Berlin-net hos byKalstrup.dk

Særligt populære er vores Lala Berlin-net – eller tote bags, som de også kaldes. I forhold til crossbody-taskerne udmærker tote bags sig ved at være mere rummelige, samtidig med at der absolut ikke bliver gået på kompromis med stilen. Tote bags fra Lala Berlin låner udseendemæssigt lidt fra de klassiske strandtasker og kombinerer det med eksklusive materialer og legende mønstre. Det er faktisk lige i brandets ånd – noget klassisk kombineres med noget nyt, og magi opstår. Vores Lala Berlin-net har plads til det hele og kan derfor både bruges på indkøbsturen, når din laptop skal med på studiet, og når du er på afslappet lørdagsshoppetur med veninderne.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige taske, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på 21 13 60 40 eller sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Vores mål er at give dig en lige så god oplevelse online som i vores butikker, og derfor vægter vi god service højt. En del af vores service er også, at du får fri fragt og gratis retur, når du shopper online for mere end 400 kroner.