X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

PARAJUMPERS TIL MÆND


En Parajumpers-jakke er komfort og funktion i ét gennemført design

Parajumpers designer yderst innovative overtøjskollektioner, og med fokus på højteknologiske komponenter og detaljer skaber brandet perfekte jakker med stor vægt på funktionelt design, eksklusive detaljer og høj kvalitet. Når Parajumpers designer vinterjakker, ender de altid med både tyngde og gods – når du får en Parajumpers-jakke mellem hænderne, er du ikke i tvivl om, at der er tale om kvalitet i særklasse. 

Flere af jakkerne kan da også klare ned til -20 grader i meget råt klima. Jakkerne taler deres tydelige sprog; blot ved at mærke på jakkerne kan du fornemme det dygtige håndværk, jakkerne er et resultat af. Jakkernes kvalitet er ekstra høj i forhold til mange andre mærker på markedet, så de forbliver brugbare investeringer i mange år frem.

Se vores udvalg af Parajumpers til mænd

Også til mænd har vi et udvalg af både lette dunjakker og kraftigere jakker, der kan klare et barskt klima og ekstralave temperaturer. Find blandt andet:

Tank Base – Lang parkajakke i kraftig kvalitet og med smarte detaljer 
Ugo – den ultimative letvægtsdunjakke til herrer

Også, når det gælder Parajumpers-jakkerne til mænd, er der tænkt på både funktionalitet og design. Snittet på de lette dunjakker er enkelt og klædeligt, og de lækre parkacoats har en afslappet og behagelig pasform, der understreger deres sporty udseende. Også til mænd findes der et udvalg af dunveste og tilbehør, og kan du slet ikke få nok af det uovertrufne, italienske mærke, er en logosweatshirt også et helt oplagt valg.

Hvem står bag Parajumpers?

Det anerkendte, italienske brand Parajumpers blev lanceret i 2005 af den dygtige designer Massimo Rossetti. Massimos speciale er at designe eksklusivt high-end overtøj, der kombinerer de allerbedste dunkvaliteter med et velsiddende jakkesnit. Massimo fik sin inspiration til de ikoniske PJS Parajumpers-jakker efter et møde med et medlem fra redningspatruljen 210th Rescue Squadron, som udfører ekstreme redningsaktioner i de vildeste, mest afsides hjørner af kloden. Disse kaldes Parajumpers eller PJ’s og er baseret i det kolde Alaska – og det er altså dem, Parajumpers-navnet henviser til.

Parajumpers tager ansvar

Parajumpers støtter social ansvarlighed og bæredygtighed i tøjbranchen, og især dyrenes velfærd er vigtig. Derfor bruger Parajumpers kun pels, som lever op til strenge krav om sporbarhed, bæredygtighed og dyrevelfærd. Deres kaninpels er overskud fra fødevareindustrien, og det samme gælder for de andedun, der bruges i dunjakkerne. Også den langtidsholdbare kvalitet er med til at mindske dit aftryk på miljøet – når du køber jakker i god kvalitet, kan de holde mange år, og du er med til at mindske vores samlede forbrug.

Få den bedste personlige service hos byKalstrup.dk

Vi bestræber os på at give den samme gode, personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os med dine spørgsmål. Mangler du vejledning eller inspiration til Parajumpers, kan du også altid besøge os på vores sociale medier (Facebook og Instagram) under @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er altid klar til at hjælpe dig med styling, tips og råd. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Husk også, at du får fri fragt og gratis retur, når du shopper for mere end 400 kr. Vi sender produkterne fra dag til dag, hvilket giver dig en kort leveringstid på 1-3 hverdage.