X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

LEVETÉ ROOM


Leveté Room - Modetøj i topkvalitet

Levete Room er et forholdvis nyt brand i det danske modebillede. Torben Brodersen & Thomas Viller lancerede den første kollektion 2018, og det er gået stærkt for brandet siden. Dette tøjmærke holder af et skandinavisk fundament med lidt af Paris bygget ovenpå, så her vil du finde lidt mere eksotiske farvevalg og snit end hos de fleste danske mærker. Et af deres kendetegn er deres unikke, håndtegnede prints, der ubesværet blander sig med deres uld, ruskind, silke, satin og velour for et fuldendt, feminint og flot look.

Hos byKalstrup finder du et bredt udvalg af designs fra Leveté Room, og vi vælger altid de bedste nyheder til dig! Shop smukke lette kjoler, lækre comfy strik, klassiske bukser og basis styles. Du kan nemt style de forskellige designs med resten af din garderobe, og uanset kropstype, så kan du bære Leveté Room.

Luksus til super fair priser

Levete Room er luksus til rimelige priser hele året rundt – hos Levete Room finder du både cashmere og silke til billige priser men uden kompromis på den gode kvalitet. Og designet er i top – hos brandet finder du både bukser med perfekt pasform eller hverdags kjoler i velsiddende snit. Materialerne er altid meget velvalgte og når Leveté Room har print i kollektionerne er det altid meget smukke og grafiske print. Shopper du rundt i deres flotte og klædelige kollektioner får du muligheden for tøj køb til meget fair pris – du får kort sagt meget for pengene - og høj kvalitet til rimelige priser.

Leveté Room – smukke kjoler i viskose eller silke

Det kan være svært at vælge mellem de mange elegante kjoler fra det lækre brand. Kjoler fra Leveté Room er altid meget velsiddende og falder flot – det er ikke svært at finde en smuk kjole silhuet fra deres kollektioner – og der er altid stilfulde prints at vælge imellem. Udvalget er stort, men tunika kjoler er også meget populært fra dem. Og du finder altid flot tøj til rimelige priser i Leveté Room udvalg af strik, nederdele, tunika kjoler og bukser.

Et godt tilbud – Levete Room laver trendy design for og til alle

Leveté Room er et nyt dansk mærke med stor succes inden for dame mode til billige priser trods flotte materialer og kreativ design. Det er ren forkælelse at shoppe rundt blandt anvendelig strik og flotte kjoler, når du samtidig får trendy design til gode priser. Find en velsiddende nederdel og den helt rigtige Levete Room kjole til anklerne – eller måske kjole til knæene, når du surfer rundt efter den ny bedste kjole. Søger du en let og lækker skjorte bluse har Leveté Room ofte silke bluser eller viskose toppe, der altid falder flot og har en meget rimelig pris. Hos brandet finder du mode tøj på et billigt budget og uden kompromis på design og kvaliteter. Leveté Room er samtidig smuk hverdags mode, og alt fra deres kollektioner egner sig både som fest tøj, men også som velklædt, og præsentabel tøj til arbejde.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Leveté Room, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.