X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BORDDÆKNING

Det rette borddækning gør hele forskellen

Har du oplevet at blive mødt af en borddækning, som har fået maden til at smage lidt bedre og selskabet til at blive endnu hyggeligere? Den rette borddækning kan virkelig gøre en forskel for hele oplevelsen af et måltid. De fleste sætter pris på et veldækket bord, og hvad end det er hverdag eller fest, er det skønt at kunne dække et smukt bord, der indbyder til hyggeligt samvær og god mad.

En smuk borddækning kan udføres på mange måder, men det starter med at have noget lækkert at dække bordet med. Du finder alt til borddækning hos byKalstrup i kategorierne:

Glas

Vandglas er uundværlige og super anvendelige både til hverdag og fest, og de kan bruges til alt fra vand, mælk og juice til øl og cocktails. 

Vinglas er både super elegante og sikrer, at vinens aromaer opnår deres fulde potentiale.  

Til de festlige stunder er det også på sin plads med eksempelvis whiskeyglas eller cognacglas til at nyde en lille skarp efter middagen. 

Det er blevet super moderne med farvede glas, og de er da også virkelig dekorative og smukke. Nogle vælger at dække bordet med de samme glas gennemgående, mens andre mikser og matcher farver, former og størrelser. Der er rig mulighed for at gøre borddækningen personlig ved at sammensætte lige præcis de glas, du bedst kan lide.

Tallerkner

Tallerkner danner rammen om måltidet, kagen, eller hvad end der serveres, og de betyder derfor meget for, hvor indbydende det fremstår. Et veltilberedt måltid på en smuk tallerken smager bare bedre, end selvsamme måltid på en knap så pæn tallerken.

Du finder tallerkener i keramik og træ i et væld af forskellige størrelser, former og farver i vores store udvalg, som kan pifte enhver borddækning op og sætte kulør på hverdagen. Hvad enten du er til klassiske hvide tallerkener, der passer til det meste, eller du godt kan lide farvede tallerkner, der skaber blikfang, så finder du det her på siden.

Skåle

Skåle er super anvendelige til alt fra suppe til grød, salat, snacks og meget mere. Skåle kan bruges som erstatning for dybe tallerkner, og mange foretrækker at få maden serveret i en dekorativ skål med den helt rigtige form og størrelse.

Skåle er super smukke som en del af borddækningen – både til at spise af og til at servere oliven, nødder, dip og andre lækkerier i. Du finder lækre skåle i keramik og træ her på siden.

Kander

Hvad end du vil servere kaffe, vand eller vin for dine gæster, er kander og karafler oplagte som en del af borddækningen. Kander præsenterer sig super flot som en del af et veldækket bord, og du kan vælge at matche det med den øvrige borddækning eller mikse forskellige materialer, former og farver for et spændende og personligt udtryk.


Dæk det smukkeste bord med alt borddækning fra byKalstrup

Vi vil altid gerne give dig en god oplevelse, når du handler med os – uanset om det er i vores fysiske butikker eller her på webshoppen. Derfor giver vi dig fri fragt, hvis du shopper for 400 kr. eller mere hos byKalstrup. Vi vedlægger også en gratis returlabel, hvis du skulle få brug for at ombytte eller returnere. Har du spørgsmål til vores udvalg af borddækning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@bykalstrup.dk. Du kan også ringe til 21 13 60 40 alle hverdage mellem 9 og 16.