Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

L:A BRUKET


Et univers, hvor du får velvære & pleje i de bedste naturlig produkter

Mats Johansson og Marica Kylén startede beauty-brandet L:A BRUKET i 2008 på den svenske vestkyst, som især er kendt for de bedste spa-hoteller verden over. I Sverige kommer du ikke og besøger naturen. Du træder lige ind i den når du er i det dejlige land - sol, vind, klipper og meget mere. Alt dette har L:A BRUKET taget med ind i deres lækre produkter. Det var i Maricas søgende på det rigtige produkt, som kunne leve op til hendes forventninger, at deres idé kom til. Samtidig med et produkt med den rigtig virkning ønskede hun også, at have et håndsæbe, som kunne stå smukt fremme på badeværelset. Derudover skulle rå-materialerne og ingredienserne være økologiske og naturlig fremstillet, og i dag er alle deres produkter Eco-certificerede. Skab en ægte spa-stemning derhjemme med produkterne fra L:A BRUKET.

L:A BRUKET Sortiment hos byKalstrup

Hos byKalstrup finder du et bredt sortiment af produkter fra L:A BRUKET. Shop lækre bodylotions med forskellige naturlige dufte. Plejende olier og cremer fyldt med aktive ingredienser. Du finder også deres populære opvaskemiddel til køkkenet, som både er mild for huden, effektiv og skånsomt for miljøet. Alle deres lækre produkter kan du både shoppe online og i vores to fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning i de lækre produkter fra L:A BRUKET, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

L:A BRUKET - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.