X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KØKKEN

Stort udvalg af ting til køkkenet

Hos byKalstrup finder du altid et stort og lækkert udvalg af køkkentilbehør og køkkenudstyr online fra kendte mærker som HAY, Muubs og Normann Copenhagen. Gå på opdagelse i de forskellige kategorier:

Borddækning

Dæk det smukkeste bord med vores eksklusive sortiment af borddækning. Du finder alt indenfor glas, kander, skåle og tallerkner i vores store udvalg, og der er rig mulighed for at finde noget, der passer til din stil og ikke mindst til enhver anledning. Hvad enten det er til hverdagen med familien eller den hele store fest, hvor der gerne må kæles lidt mere for detaljen, når det kommer til borddækning.

Krus og kopper

Kaffe, te og andre varme drikke smager bare lidt bedre, når de bliver serveret i smukke og dekorative krus og kopper. Du finder både krus og og kopper i glas og keramik, med og uden hank samt i et væld af flotte farver og mønstre her på siden – valget er dit, selvom det kan være svært. Du kan mikse og matche, så du får en samling, der er helt din egen.

Delikatesser til køkkenet

I vores udvalg af delikatesser til køkkenet kan du forkæle dig selv eller en, du holder af, med alt fra lækre olier til salt med forskellige smage, balsamico og peber. Vores delikatesser er oplagte som værtindegaver, fordi de er super indbydende og dekorative, men de kan også være en lækker tilføjelse hjemme hos dig selv.

Skraldespande

Skraldespande behøver ikke kun være en praktisk foranstaltning – de kan sagtens også være en æstetisk tilføjelse til dit køkkenudstyr. Du finder skraldespande i forskellige modeller og størrelser i vores sortiment, der forener funktionalitet og design på bedste vis.

Skærebrætter

Gør det til en fornøjelse at hakke og snitte grøntsager, kød m.v. med skærebrætter i eksklusive materialer som ask, egetræ og marmor. Vores skærebrætter fungerer både som praktisk køkkenudstyr, og samtidig er de enormt smukke og dekorative – de kan også bruges som serveringsfade til tapas, sushi og meget mere. Det er uden tvivl en opgradering af dit køkkentilbehør med et lækkert skærebræt.

Tekstiler til køkkenet

Du finder alt inden for klude, viskestykker og håndklæder i vores tekstiler til køkkenet. Vi har altid de mest trendy farver og mønstre i sortimentet, men du finder også helt klassiske og tidløse tekstiler, der passer til ethvert køkken. Dekorative tekstiler til køkkenet kan virkelig gøre en forskel for, hvordan dit køkken tager sig ud.

Køkkenredskaber

Med de rette køkkenredskaber bliver det lidt sjovere at lave mad. Og så gør det ikke noget, hvis de også er i lækkert design. Opgrader dit køkkenudstyr med smukke og praktiske skeer, salatbestik, rivejern og meget mere.

Opbevaring

For at holde styr på alt dit køkkenudstyr er det vigtigt med opbevaring, der kan skabe overblik og pynte samtidig. Du finder dekorative kasser, glasbeholdere, kurve og meget mere her på siden.


Køkkentilbehør og køkkenudstyr online hos byKalstrup

Det skal være en god oplevelse at shoppe online hos byKalstrup, og derfor får du en række fordele med i købet, når du køber køkkengrej online hos os. Shopper du for mindst 400 kr., giver vi både fragten og sender en gratis returlabel med, så du kan ombytte eller returnere, uden det koster ekstra for dig.

Har du spørgsmål til vores udvalg af køkkenudstyr, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til 21 13 60 40 mellem 9 og 16 i hverdagene, eller du kan til hver en tid sende en mail til mail@bykalstrup.dk.