X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

NYHEDER TIL DIN BOLIG

Dit hjem skal være et rart og inspirerende sted for dig at være. Derudover er mange af os interesserede i, at vores hjem fremstår indbydende og på en måde, der afspejler os som personer. Hos byKalstrup.dk har vi nøje udvalgt de smukkeste ting til din bolig, så du kan indrette et hjem, der føles som dig. Vores udvalg af boligtilbehør tager udgangspunkt i tidens trends, samtidig med at vi gør det muligt for dig at vælge helt personligt og individuelt. Skab et hjem, du elsker, med den rette boligindretning.

Boligindretning handler om smukke detaljer og personlighed

Boligindretning af en stue eller måske endda et helt hjem handler om mere end at vælge den rette sofa eller det rette spisebord. Naturligvis skal der være styr på de store linjer, men det er i detaljen, du virkelig kan gøre en forskel.

Måske vælger du at opgradere din borddækning og gøre den endnu mere personlig med smukke serveringsskåle eller glas fra House Doctor. Det kan også være, at kontoret skal indrettes med de populære opbevaringskasser fra Hay, eller at en fin lysestage bliver sat på badeværelset for at skabe ekstra stemning og hygge.

Uanset hvad du vælger, kan du bruge de små detaljer til at lade din personlighed skinne igennem og sørge for, at dit hjem bliver unikt. Det er nemlig det, der gør forskellen i boligindretning og gør dit hjem til et sted, hvor både du og dine gæster elsker at være.

Det rigtige boligtilbehør skaber stemningen i dit hjem

Du kan ændre indtrykket af et helt rum ved at tilføje det rigtige tilbehør. Trænger sofahjørnet til en makeover, er det måske slet ikke nødvendigt at skifte hverken sofa eller sofabord ud – prøv i stedet med nye sofapuder, en lampe eller måske et blødt gulvtæppe, du kan lune fødderne på. Ofte vil du blive overrasket over, hvor stor en forskel du kan gøre med enkle virkemidler.

Tilbehøret er også det, der kan give dit hjem kant og vise din personlighed. Er du et naturmenneske, der er vild med organiske materialer og bløde former, kan du lade det indgå i din indretning. Vælg flettede opbevaringskurve, jordfarver og naturlige materialer som træ og skind for at trække lidt af naturen ind i dit hjem.

Er du mere betaget af det rå og industrielle, skal du gå efter tilbehør i glas, metal og måske mørkbejdset træ. Er du til lidt af det hele, kan du selvfølgelig vælge frit fra alle hylder og skabe et hjem, der viser din kærlighed til forskelligheden og den varierede boligindretning. Der er heldigvis ingen regler for, hvordan du vil udtrykke dig i indretningen af din bolig – og netop derfor er vores udvalg stort og varieret, så du kan vælge de ting til bolig, der taler mest til dig.

Find inspiration til indretning af din bolig hos byKalstrup.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af boligtilbehør og bliv inspireret til din næste bolig-makeover. Du kan også følge os på både Facebook og Instagram under @kalstruplivsstilshus, hvor vi dagligt opdaterer med produktnyheder, tips og inspirerende billeder. Har du nogen som helst spørgsmål til vores boliginteriør, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 21 13 60 40 eller mail@bykalstrup.dk. Husk også, at du får gratis fragt og retur, når du køber for mere end 400 kr.