X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

UBR TIL MÆND


En UBR-jakke er designet til den skandinaviske vinter

I de skandinaviske lande er vinteren lang, kold og våd. Det stiller helt særlige krav til din vinterjakke, hvis den skal holde dig både varm og tør gennem årets koldeste og mørkeste måneder. Samtidig vil du sikkert også gerne se velklædt ud, selv om du er praktisk og varmt klædt på, når du begiver dig ud i vinterens vejr.

Alt det har norske UBR tænkt på, da de har designet deres populære jakker. Anskaffer du dig en UBR-jakke, kan du derfor være helt sikker på, at komforten er helt i top i selv de allermest udfordrende vejrforhold. Jakkerne er vandtætte og ekstra varme, og med en helt særlig teknologi er det lykkedes UBR at skabe nogle af markedet allerletteste jakker på trods af de fantastiske egenskaber. Faktisk kan du få en UBR-jakke til mænd, der vejer så lidt som 230 g.

Med UBR går design og funktionalitet hånd i hånd

Designmæssigt spænder udvalget bredt af jakker fra UBR over både lange og korte, figursyede og mere oversized modeller. Alle jakker har dog det tilfælles, at de er skabt med den skandinaviske designtradition for øje, hvilket indebærer rene linjer og afdæmpede farver, der passer til det meste. Selv om du er mere end almindeligt godt beskyttet mod vejr og vind, kan du sagtens være elegant og klassisk klædt – det er nemlig præcis, hvad en UBR-jakke gør for dig.

Det er lidt af en præstation at skabe en jakke, der er så let og elegant som en UBR-jakke, og som samtidig kan holde dig varm i en temperatur helt ned til -25 grader. Det skyldes dels de innovative teknologier, UBR står bag, og dels, at jakkerne er fyldt med de lækreste gåsedun. Kombinationen af den bedste teknologi og de bedste naturmaterialer er det, der er med til både at gøre en UBR-jakke til noget af det varmeste og noget af det letteste, der er på markedet lige nu.

Køb din UBR-jakke hos byKalstrup i dag

Når du handler hos os, får du fri fragt, når du køber for mere end 400 kroner. Det betyder, at der helt automatisk er fri fragt på alle jakker fra UBR. Samtidig lægger vi en returlabel i pakken, så du let og omkostningsfrit kan bytte din jakke, hvis du skulle have bestilt den forkerte størrelse. Vi vil nemlig gerne give dig den samme gode service online, som du får i vores fysiske butikker i Løkken og Blokhus.

Har du spørgsmål, du har brug for at få besvaret inden købet af din nye UBR-jakke, sidder vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Ring til os på 21 13 60 40 eller send en mail til mail@bykalstrup.dk.