X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

GLERUPS TIL MÆND


Glerups – hjemmesko med stolte traditioner

I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren, naturlig uld fra sine egne gotlandske pelsfår i Nordjylland. Begejstringen hos venner og familie var stor, og derfor begyndte Nanny på en egentlig produktion – dengang med to par om dagen. I dag bliver der produceret i noget større skala, og Nanny og Ove Glerup arbejder stadig hårdt på at udvikle og forbedre deres unikke produkt og produktionsteknikker.

Allerede fra begyndelsen var ægteparrets mål at producere verdens bedste fodtøj af filt med omtanke for både mennesker og natur, så du kan købe produkterne med god samvittighed. Derfor bliver fåreulden så vidt muligt renset mekanisk for at undgå unødig kemi, der bliver kun anvendt farver, som er fri for tungmetaller og giftige azofarvestoffer, og alt skind bliver opkøbt fra et europæisk garveri, som lever op til EU’s meget strenge miljøkrav. Du kan derfor altid være sikker på, at skindet er garvet efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder og er fri for PCP, azofarvestoffer og krom(VI).

Lad uldens unikke egenskaber give dig den bedste komfort

Alle Glerups’ sko er fremstillet af uld, der er naturligt behandlet. Selve sokken består af den blødeste ny-uld, som er filtet ved hjælp af damp og herefter limet og syet på en sål af kalveskind. Sålen er slidstærk, samtidig med at den giver god stabilitet og komfort.

Fordi den eksklusive uld er temperaturregulerende, anbefaler Glerups, at du ikke har strømper på i skoene. De temperaturregulerende egenskaber holder fødderne varme om vinteren og kan faktisk hjælpe med at køle dem ned om sommeren, så du kan bruge din hjemmesko året rundt. Den unikke sammensætning og behandling af ulden betyder samtidig, at ulden kan optage helt op til 35 % fugt, og derfor er du altid sikret varme og tørre fødder.

Samtidig har ulden en naturlig evne til at rense sig selv og behøver derfor ikke at blive vasket i maskinen. Synes du alligevel, at de kommer til at trænge til en opfriskning, kan du stille dem udenfor i tørvejr eller stille dem på badeværelset, når du går i bad. Det får ulden til at arbejde og rense sig selv. Det kan også godt lade sig gøre at vaske futterne på uldprogram med lav centrifugering. Efter centrifugeringen anbefaler Glerups, at du sætter fødderne i de fugtige sko for at forme dem, hvorefter du kan stille dem til tørre.

Glerups hjemmesko til herrer og damer i flere modeller

Hos byKalstrup.dk er vi forhandler af Glerups hjemmesko i flere forskellige modeller og farver. Shop blandt andet klassiske tøfler, sko med en solid hælkappe eller en lave støvler med høj komfort og ekstra varme. Uanset hvilke behov og ønsker du har, har Glerups med garanti en sko, der passer perfekt til dine fødder.