New Balance Herre

Overlegent design og en uovertruffen komfort er det, der kendetegner de klassiske sneakers fra New Balance. I vores sortiment finder du både retroinspirerede modeller og sko, der forener alle tidens designtendenser og kombinerer dem med de lækreste materialer – og naturligvis det ikoniske N, der altid er at finde på siden af skoen.
574 Sneakers - Men
New Balance 574 Sneakers - Men
DKK 800,00
574 Sneakers - Men
New Balance 574 Sneakers - Men
DKK 800,00
393 Sneakers - Men
New Balance 393 Sneakers - Men
DKK 850,00
 373v2 Sneakers - Men
DKK 800,00
237 Sneakers - Men
New Balance 237 Sneakers - Men
DKK 700,00
237 Sneakers - Men
New Balance 237 Sneakers - Men
DKK 750,00
237 Sneakers - Men
New Balance 237 Sneakers - Men
DKK 700,00
997H Sneakers - Men
DKK 750,00

New Balance-sneakers til herrer – det sikre valg

Før i tiden var det uundværligt at have et par pæne, blanke sko i garderoben til formelle lejligheder. I dag er det behov ikke længere så stort, fordi den klassiske sneaker har fået status som en ægte allround-sko, der kan bruges i alle anledninger. I medierne ser man alle fra sportsstjerner til politikere kombinere et eksklusivt jakkesæt med et par sprøde sneakers, og det er let at kopiere stilen selv med eksempelvis et par New Balance fra herre-kollektionen.

Selvfølgelig går et par sneakers også perfekt til jeans og T-shirt, som de alle dage har gjort. Du går simpelthen aldrig galt i byen med et helt klassisk og enkelt look, der både kan gøres afslappet og mere formelt afhængigt af tilbehøret. Tilføj en Blazer og se både stilfuld og afslappet ud, eller kombinér med en lækker strik de dage, hvor komforten skal være i højsædet.

New Balance Men’s er forfinet gennem mere end et århundrede

New Balance blev grundlagt tilbage i 1906 i Boston, dengang under navnet New Balance Arch Support Company. Fokus var dengang udelukkende på at skabe ortopædisk fodtøj. Senere udviklede produktsortimentet sig til også at omfatte sportssko og løbesko – stadig med samme benhårde fokus på ergonomisk korrekte sko, der bidrager til at skabe større velvære.

Dette fokus, som har strakt sig gennem adskillige årtier, ses stadig tydeligt i New Balances sneakers til herrer. Du får nemlig ikke kun et gennemtænkt design i moderigtige farver, men også en helt igennem behagelig sko, der kan bære dig sikkert gennem hele dagen. Og selv om modellerne er klassiske, udvikler skoene sig i takt med det evigt foranderlige modebillede. Du finder derfor altid de farver, der er oppe i tiden netop nu – og er du mere til et par neutrale sko, er det også altid muligt at finde i vores håndplukkede udvalg af lækre sneakers.

Køb New Balance-sko til herrer og få fri fragt

Når du handler online hos byKalstrup, giver vi dig altid fri fragt på køb over 400 kr. Det betyder, at alle New Balance-sko i vores sortiment leveres fragtfrit. Og oven i købet sender vi dig en returlabel med, så du kan bytte skoene helt uden omkostninger, hvis de ikke passer helt perfekt. Du har 30 dages returret fra den dag, du modtager skoene.

Har du brug for vejledning fra vores kundeservice inden dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Du kan også følge os på Instagram eller Facebook under navnet @byKalstrup, hvor vi dagligt deler masser af inspiration og nyheder.