X
Fri Fragt pĂĽ ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, nĂĽr du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i ĂŠn ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Meddelelsen kan gives pr. mail pĂĽ mail@bykalstrup.dk eller ved at benytte den formular, som du finder i din modtaget pakke samt returlabel. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmĂŚrksom pĂĽ, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Vi gør opmĂŚrksomme pĂĽ at du ikke kan fortryde købet, ved at nĂŚgte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du hĂŚfter kun for eventuel forringelse af varens vĂŚrdi, som skyldes anden hĂĽndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslĂĽ varens art, egenskaber og den mĂĽde, den fungerer pĂĽ. Med andre ord – du kan prøve varen pĂĽ samme mĂĽde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Returnering til webshop
Returnering af varer købt pĂĽ byKalstrup.dk, kan ske ved at sende en mail til; mail@bykalstrup.dk eller ved at udfylde den formular, som følger med i den sendte pakke til dig. Her skal du oplyse dit ordrenummer, som du finder pĂĽ bĂĽde din ordrebekrĂŚftelse og samt vedlagte kvittering. Du skal blot klistre den vedlagte returlabel pĂĽ pakken og aflevere den hos din nĂŚrmeste GLS pakkeshop. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, og der mĂĽ ikke anvendes gaffa-tape til at forsegle pakken med.

Vi gør opmĂŚrksom pĂĽ, at vi kun har fri retur pĂĽ ordrer over 1200 kroner. 

Süfremt du selv betaler for fragten, eksempelvis ved retur, bÌrer du selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Derfor bør du altid gemme postkvitteringen samt et eventuelt track and trace nummer, hvis dette haves. Det er ikke tilladt at sende med DAO, da de leverer pakken udenfor butikken tidligt om morgen.

Varens stand, nĂĽr du sender den retur
Hvis varen har mistet vÌrdi, og det skyldes at du har brugt den pü en anden müde, end hvad der var nødvendigt for at fastslü varens art, egenskaber og den müde, den fungerer, kan du kun fü en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan fü tilbage afhÌnger af varens handelsmÌssige vÌrdi, og i visse tilfÌlde kan det betyde, at du kun kan fü fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb, für du dine penge retur for varen. Fragtomkostninger mv. bliver ikke refunderet. Hvis varen er vÌrdiforringet, fratrÌkker vi det beløb, du hÌfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 10 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ombytning
Süfremt du ønsker at ombytte til anden størrelse skriver du det blot pü fortrydelsesformularen. Vi ombytter gratis for dig første gang. Ønskes endnu en ombytning eller retur af ny størrelse betales fragten selv.

Returnering i den fysiske butik
En vare købt pü webshoppen, kan ogsü returneres i vores fysiske butik senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Det er vigtigt at du medbringer din ordrebekrÌftelse eller faktura da du ellers ikke vil kunne returnere den pügÌldende vare.

Kalstrup
Torvet 3
9492 Blokhus
Tlf: 88 30 33 73

Åbningtider:
Mandag-søndag: 10.00-17.30

Vi gør opmÌrksomme pü, at übningstiderne udvides henover højsÌsonen.