SPORTMAX

Sportmax er mester i tidløst design og klassiske silhuetter og henvender sig stilsikkert til den kræsne modepige, der elsker langtidsholdbar mode i sit garderobeskab. Sportmax er ekspert i at designe tøj til den stilbevidste og feminine pige, der samtidig værdsætter luksuriøst tøj med en simpel og stilren undertone.
Scalata Frakke
DKK 5.000,00
Guglia Bluse
SPORTMAX Guglia Bluse
DKK 1.500,00
Pietre Strik
SPORTMAX Pietre Strik
DKK 2.700,00

Sportmax direkte fra støvlelandet i over 50 år

Sportmax er et italiensk modebrand til kvinder og startede i 1969 udsprunget fra modehuset Max Mara. Sportmaxs innovative ånd er kimen til brandets eksperimenterende tøjdesigns. Smukke silhuetter, former og farver er dna’et i tøjkollektionerne, der skabes på baggrund af klassisk italiensk håndværk og med æstetisk tidløshed som kodeord.

Appel til stilsikre kvinder med afsæt i trendsættende kollektioner

Sportmax designer til selvsikre, stilbevidste og feminine kvinder. Og modebrandet sætter konsekvent en trendsættende linje i tøjkollektionerne med fokus på stilren enkelthed og smukke detaljer i tøjet, der taler til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde. Sportmax er verdenskendt for at være en forgænger for moderne ready-to-wear mode, og det tidsløse i tøjdesignet fornægter sig heldigvis samtidig ikke.

Eksklusiv strik fra Sportmax og klassisk overtøj der holder

Søger du en sikker tøjstil, der altid vil klæde dig og passe ind i enhver sammenhæng, så er Sportmax et sikkert valg, når det kommer til mode og stilbevidst fashion. Og kvaliteterne hos Sportmax er helt i top – italiensk mode er både smukt, stilsikkert og holder sin høje kvalitet sæson efter sæson.