SPORTMAX

Sportmax er mester i tidløst design og klassiske silhuetter og henvender sig stilsikkert til den kræsne modepige, der elsker langtidsholdbar mode i sit garderobeskab. Sportmax er ekspert i at designe tøj til den stilbevidste og feminine pige, der samtidig værdsætter luksuriøst tøj med en simpel og stilren undertone.
Bull T-shirt
SPORTMAX Bull T-shirt
DKK 1.200,00
Efedra T-shirt
DKK 1.200,00

Sportmax direkte fra støvlelandet i over 50 år

Sportmax er et italiensk modebrand til kvinder og startede i 1969 udsprunget fra modehuset Max Mara. Sportmaxs innovative ånd er kimen til brandets eksperimenterende tøjdesigns. Smukke silhuetter, former og farver er dna’et i tøjkollektionerne, der skabes på baggrund af klassisk italiensk håndværk og med æstetisk tidløshed som kodeord.

Appel til stilsikre kvinder med afsæt i trendsættende kollektioner

Sportmax designer til selvsikre, stilbevidste og feminine kvinder. Og modebrandet sætter konsekvent en trendsættende linje i tøjkollektionerne med fokus på stilren enkelthed og smukke detaljer i tøjet, der taler til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde. Sportmax er verdenskendt for at være en forgænger for moderne ready-to-wear mode, og det tidsløse i tøjdesignet fornægter sig heldigvis samtidig ikke.

Eksklusiv strik fra Sportmax og klassisk overtøj der holder

Søger du en sikker tøjstil, der altid vil klæde dig og passe ind i enhver sammenhæng, så er Sportmax et sikkert valg, når det kommer til mode og stilbevidst fashion. Og kvaliteterne hos Sportmax er helt i top – italiensk mode er både smukt, stilsikkert og holder sin høje kvalitet sæson efter sæson.