Cozy by JZ

Ønsker du det bedste når du bare skal slappe helt af, så er Cozy by JZ et brand, som passer perfekt til dig. Julie Zangenberg har skabt et brand, hvor det handler om forkælelse, komfort og god dansk hygge. Hendes ide var at skabe de bedste produkter som kvinder bruger i deres dagligdag - det har hun gjort, og vi er forelsket i det. Hos byKalstrup finder du et bredt udvalg af strømper, halstørklæder og hyggetøj i højeste kvalitet.

Cozy by JZ - danish "hygge"

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre produkter fra Cozy by Julie Zangenberg, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Cozy by Julie Zangenberg - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.