ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen er et dansk sko-brand, som blev stiftet i 2014 af barndomsvennerne Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl. Den første kollektion kom på markedet i 2015, som hurtigt gjorde dem kendte for deres specialdesignede såle.

Deres mission er, at designe sneakers til dame og herre som skiller sig ud fra mængden. Her skal der tænkes sko på en helt ny måde. Skoene skal udstråle mode, komfort og aller vigtigst - inspirere og give selvsikkerhed. Alle designs bliver udarbejdet med stor passion i København, med ønske om at hylde det minimalistiske nordiske design og arkitektur med stor fokus på farvekombination, skulpturer og linjer. ARKK Copenhagen ønsker ikke at følge bestemte idoler eller trends, her bliver inspirationen fundet gennem observeringer af dagligdagens mange situationer udenfor samt fra besøg i forskellige lande.

Hos Kalstrup er vi utrolig stolte over, at være én af de ganske få forhandlere af ARKK Copenhagen sko i Danmark. Vi tilbyder et særlig udvalg af sneakers til både herre og dame.