ARKK Copenhagen

De to venner Thomas og Kasper valgte i år 2014 at udfører deres store idé - de ville skabe en ny form for sneakers. 18 måneder senere landede den første ARKK Copenhagen sneakers - RAVEN på markedet, og siden er det går stærkt for de to succesfulde drenge. Hos byKalstrup finder du et KÆMPE udvalg af de lækre sneakers til både kvinde og herre. Shop dine nye yndlings sneakers her!
Vyxsas Satin F-PRO90
ARKK Copenhagen Vyxsas Satin F-PRO90
DKK 900,00
Serinin Mesh S-E15 - Women
DKK 800,00
Velcalite CM PWR55 - Women
DKK 950,00
Asymtrix Mesh F-PRO90 - Men
DKK 1.100,00
Velcalite CM H-X1 - Men
ARKK Copenhagen Velcalite CM H-X1 - Men
DKK 850,00

A SCANDINAVIAN SNEAKER JOURNEY

"En nat, havde de en idé"

Det var sådan ARKK Copenhagen blev født i år 2014 over gin & tonic. Det var vennerne, Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen, som besluttede sig for den sommeraften, at udføre og skabe deres store idé - En helt ny form for sneakers. En sneakers, hvor det nordiske, rene og funktionelle design samt kvalitetshåndværk kommer til udtryk. 18 måneder efter den sommeraften i 2014 lander den først ARKK Copenhagen sneakers - RAVEN. Lige siden er det gået stærkt for de to succesfulde drenge, og de er nu et af de førende danske sneakers-brand på markedet.

Perfektion

Et design bliver aldrig færdig - dette siger enhver designer. Hos ARKK Copenhagen brænder de for hele processen som din sneak har været igennem - designet, innovationen og samarbejderne. Drengene vægter det skandinaviske, det anderledes samt kvalitet højt. Vi garanterer dig, at du kan have dine sneakers på fra ARKK Copenhagen hele dagen, faktisk hele ugen! Shop din favorit sneakers i en af vores fysiske butikker eller på byKalstrup - Du finder vores faste sortiment, unikke designs samt nyeste kollektionen. Shop blandt andet, Raven, Asymetrix, Kanetyk, Uniklass i mange cool designs.

Raven Mesh Sneakers

Det var med denne sneakers det hele startede - det minimalistiske design samt specialdesignet sål. Nu kan du shoppe et kæmpe udvalg af forskellige farver af den populære Raven Mesh fra ARKK Copenhagen. Hos byKalstrup finder du denne sneakers til båder kvinde og herre. Er du til en feminin sneakers, så er Raven Mesh - Rosa den rette til dig. Går du efter en mere klassiske tidsløs sneakers, så skal du gå efter de sorte eller mørkeblå - Igen, der er en Raven Mesh sneakers til enhver stil. Style skoen til både jeans, bukser, Kjoler og nederdel.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de cool sneakers fra ARKK Copenhagen, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

ARKK Copenhagen - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.