ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen begyndte med et simpelt ønske om at skabe en sneaker med et rent og nordisk inspireret look.

ARKK Copenhagen - Mere info om ARKK Copenhagen

Deres sko er funktionelle, innovative, komfortable og – selvfølgelig – trendy.

Brandet blev stiftet af barndomsvennerne Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl, og den første kollektion udkom i 2015. De blev hurtigt kendte for deres integritet, kompromisløse perfektion og ikke mindst deres specialdesignede såler.

Arkk Copenhagen - Innovativt, stilfuldt og unikt design


Arkk Copenhagen er kendt for deres unikke og innovative design der, på trods af brandets relative unge alder, udfordrer mange af de helt store veletablerede sko-brands på markedet herhjemme. Der er et så stort udvalg af populære sneakers med unikke designs, at du med garanti kan finde det der passer bedst til din stil.

Lige meget hvilket par sko du finder fra Arkk Copenhagen, så kan du være sikker på at designet skiller sig ud fra mængden.


Hos Kalstrup er vi utrolig stolte over, at være en af ganske få forhandlere af ARKK Copenhagen sko i Danmark. Vi tilbyder et særlig udvalg af ARKK Copenhagen sneakers og sko til både herrer og damer, og vores sortiment har altid lidt til alle og enhver, naturligvis i sæsonbestemte farver, så du altid kan finde et par ARKK sko, der vil passe til din garderobe.