Copenhagen Cartel Unisex Earth Sweatshirt

DKK 925,00
DKK 462,50
På lager
Fri fragt over 400,- Vi sender dag til dag
Gratis ombytning
-
gratis AFHENTNING Afhent i Blokhus
Varenummer:2999002079320

Unisex Earth Sweatshirt - Copenhagen Cartel

Det fantastiske bæredygtige brand, Copenhagen Cartel er ikke kun mestre i at designe badetøj - De er også vildt dygtige til casual, lækre, bløde sweatsæt. Den lækre casual serie er unisex, og derfor kan både kvinde & herre føle sig godt tilpas i det. Sweatshirten her er med rund hals, drop-down skuldre, og så har den stor oversized pasform, som bare gør den ekstra hyggelig og komfortabel. Foran ses et stort statement print: ”Caring about the ocean is always a good look”. Earth Sweatshirten er fremstillet i 420 gram 100% økologisk bomuld, som er dyrket uden pesticider og kemikalier, og med stort respekt for jorden ved brug af mindre vand og energi under produktionen.

Du kan fuldende dit casual look med de matchende Unisex Earth Joggers fra Copenhagen Cartel. Du kan også style til lækre jeans, leggings eller shorts. Sweatshirten fås i sort, lys sand og en lækker lyseblå.

OBS!! Vi anbefaler, at du går en størrelse ned, da sweatshirten har en oversized pasform. Ønsker du det store oversized look, så vælg din normale størrelse, da den vil krympe et halvt nummer under vask første gang.

Oplev alle de lækre bæredygtige styles fra danske Copenhagen Cartel her.
Specifikationer
Materiale
100% Økologisk Bomuld
Størrelse
Oversized pasform. Vi anbefaler, at du går en størrelse ned.