Tørklæder

Det er de små, gennemtænkte detaljer, der gør forskellen og forvandler et godt outfit til et fantastisk outfit. Den lille detalje kan fx være et tørklæde i den helt rigtige farve. Her på siden finder du vores udvalg af tørklæder, som er nøje udvalgt og opfylder alle vores kriterier for godt design og fantastisk kvalitet. Er du klar til at opgradere din garderobe med et smukt tørklæde? Så skal du se nærmere på vores udvalg af tørklæder til damer her.

Find fede tørklæder til kvinder hos byKalstrup.dk


Hos byKalstrup.dk elsker vi at gå på opdagelse i en masse smukke kollektioner af tøj og tilbehør og udvælge alle vores favorit-items til dig. Det gælder ikke mindst for vores udvalg af tørklæder. Her sætter vi en ære i at vælge tørklæder, der både er smukke, holder sig pæne efter lang tids brug og er anvendelige i mange forskellige situationer. Det kan fx være de populære tørklæder fra Lala Berlin, der både kan bruges som halstørklæder sammen med vinterfrakken, som lune sjaler på en kølig sommeraften eller til simpelthen at sætte prikken over i’et på et godt sammensat outfit, der lige mangler det allersidste.

Opgradér dit outfit med et tørklæde

Tørklæder kan opfylde helt konkrete og praktiske formål – ofte bruger vi dem for at holde varmen og sommetider for at skærme mod en bagende sol. På andre tidspunkter er de der primært af æstetiske årsager, og det er faktisk noget af det, vi elsker ved et godt tørklæde. Praktiske beklædningsgenstande må nemlig meget gerne være smukke, hvis du spørger os.

Et lille tørklæde eller en bandana bundet om halsen giver måske ikke meget varme, men til gengæld tilføjer det straks en portion stil og klasse til et ellers simpelt outfit, som måske “bare” består af en hvid T-shirt og et par jeans. På samme måde kan et stort tørklæde, der er viklet lidt tilfældigt om halsen, give et afslappet udtryk – du kan kort sagt dresse dit outfit både op og ned med et tørklæde.

Også, når vi taler om overtøj, kan det rigtige halstørklæde gøre en forskel. Derfor har vi udvalgt en række halstørklæder til kvinder, som både luner dig i vinterkulden og sørger for, at du ikke først ser stilfuld ud, når du hænger overtøjet i garderoben. Vi ved nemlig, at mange også gerne vil se smarte ud, når de bevæger sig rundt i bybilledet iført overtøj og det nødvendige tilbehør – og i Danmark bevæger vi os som bekendt rundt i overtøj langt det meste af året.

Køb tørklæder med fri fragt og gratis retur

Vi vil gerne gøre det let og hurtigt at købe tørklæder hos os. Derfor giver vi dig fri fragt, når du handler for mere end 400 kr. Faktisk får du også gratis retur – så er det nemt at ombytte, hvis din vare mod forventning ikke skulle være helt, som du havde forestillet dig. Vi sender desuden altid vores varer så hurtigt af sted, at du har dem inden for 1-3 hverdage.

Har du spørgsmål til vores tørklæder eller brug for inspiration? Så er der flere måder, vi kan
hjælpe dig på. Du kan fx se på vores sociale medier, hvor vi som @byKalstrup deler masser af inspirationsbilleder på både Facebook og Instagram. Du kan også kontakte os direkte gennem vores kundeservice enten via telefon 12 13 60 40 eller på mailadressen mail@bykalstrup.dk.