Tiger Of Sweden

Tiger of Sweden er et svensk brand, som blev grundlagt tilbage i 1903 af Marcus Schwarzman og Hjalmar Nordström, og var kendt for det klassiske og minimalistiske snit, som var mest tiltænkt til den ældre generation. I 1993 blev brandet relanceret, til det vi kender i dag, med det elegante, klassiske design som altid følger med tidens seneste mode, detaljer og farver.

Tiger of Sweden

Der er ikke en typisk Tiger of Sweden forbruger - Tiger of Sweden stræber efter at designe til alle samfundslag. Denne udtrykker sig gennem stil, og ønsker ikke en standard garderobe, men følger heller ikke enhver trend. De ønsker kvalitet og en følelsesmæssig forbindelse til brandet. De vil have noget nyt, noget relevant og et mærke som afspejler deres værdier og overbevisninger.

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et særligt udvalg af de bedste styles fra Tiger of Sweden til både mænd og kvinder. Du kan her shoppe et godt udvalg af habitjakker, bukser, trøjer og skjorter til mænd samt alt fra smukke kjoler, skjorter, blazere og nederdele til kvinder.