The Jacksons

Vi er meget stolte over at have fået det unikke taske-brand, The Jacksons London i vores fysiske butikker samt på webshoppen. Brandet laver de smukkeste jute tasker, og du finder ikke to, som er ens. The Jacksons taskerne er håndlavede af kvinder i Bangladesh, hvor Louise har et tæt samarbejde med 5000 kvinder. Taskerne er i et naturligt materiale, hvilket gør dem stærke - du kan bære op til 14 kg deri. Shop din unikke jute tasker på byKalstrup

Hvad er deres historie??

Vi fortæller glædeligt Louise fra The Jacksons Londons historie videre. Hos Kalstrup Livsstilshus tænker vi daglig bæredygtigt, og det er også derfor vi har tilføjet de unikke jute tasker til vores sortiment. En taske fra The Jacksons er ikke bare et design - det er også en kæmpe hjælp mod fattigdom og kvinders sociale status. I Bangladesh arbejder Louise tæt sammen med omkring 5000 kvinder for at hjælpe dem. Hun besøger ofte landet og hendes kvinder, som sidder i deres egne hjem og laver de smukke tasker i hånden - Derfor finder du ikke to tasker, som er identiske. Vi elsker, at hver taske har en helt unik historie samt udseende!

The Jacksons startede i 2012 og har udviklet sig hurtigt siden. Ved at brandet hjælper de mange kvinder, har de nu adgang til behandlinger og skoler. De bliver betalt direkte, hvilket gør dem mere uafhængige end de nogensinde har været før.

Jute taskeren

Jute er en plante, som er kendt for at være Bangladesh "gyldne fibre". Taskerne er derfor 100% plantebaseret og ekstra slidstærke - du kan bære op til 14 kg i dem. Der bliver ikke anvendt maskiner på noget tidspunkt i taskernes fremstillingsproces. De høster i hånden ved hjælp af gamle metoder. De renser planten i hånden, drejer den og farver. Herefter syer de også jute taskerne i hånden. Hos byKalstrup finder du et bredt udvalg af forskellige smukke tasker - blandt andet de populære "Word-tasker". Du kan naturligvis også shoppe din nye yndlings taske i begge vores fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration eller billeder af de smukke tasker fra The Jacksons, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.