Superdry Men

Find nemt og hurtigt de nyeste styles fra Superdry til mænd. Nyd godt af hurtig levering og gratis returnering, så du kan finde din næste t-shirt, hoodie eller jakke fra Superdry uden besvær eller kedelig ventetid.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Superdry til Mænd

Til dig, der foretrækker det nyeste nye, er Superdry lige noget for dig. Brandet udkommer jævnligt med nye styles og designs, så du til enhver tid kan finde noget nyt og lækkert. For tiden skal du lede efter skarpe farvekontraster, såsom mørkeblå og lys orange, og print i gummieret stof, som giver printet dybde og tekstur. Superdry har desuden masser af designs i en sporty stil, som gør dem gode til al slags træning. Da deres t-shirts altid er enten ren bomuld eller bomuldsblanding, kan din hud nemt ånde, mens du får svedt igennem og nået dine mål.

Til dig, der hellere vil have et par gode t-shirts uden så mange dikkedarer, så er Superdry faktisk også ideelt. Selvom brandet holder af at fokusere på design, er deres pasform altid komfortabel og ligetil, og de går ikke på kompromis med kvalitet, så deres t-shirts skal nok holde i mange år. Med brandets tidsløse look og bredde målgruppe, skal du nok nemt kunne finde noget, ligegyldigt hvilken kollektion du køber fra eller sæson du shopper i.

Foruden deres ikoniske t-shirts, er Superdry også leveringsdygtig i lækkert overtøj, afslappede hoodies og smarte poloer, så du kan sammensætte en masse outfits helt uden at forlade denne side. Derudover har de også basis-tøj, såsom t-shirts og poloer uden print, så du kan få dig en hel garderobe i en casual stil.

Superdry kommer jævnligt med nye styles, men de fokuserer mere på at opdatere deres tidsløse design til moderne standarder end at forny hele tiden. Eksempelvis fokuserer de for tiden meget på sport, og udkommer derfor både med egentligt træningstøj og hverdagstøj, som har tydelig inspiration fra både sportskultur og sportstøj. Derfor kan du snildt matche en hoodie du har købt fra Superdry for nogle år siden med en splinterny t-shirt.

Historien bag brandet er faktisk overraskende kort. Superdry er baseret i det sydvestlige England tilbage i 1985 og har de seneste 10-15 år fokuseret stilmæssigt på ”vintage Americana”, en stil der inkorporerer og repræsenterer amerikansk retro. Det er herfra, at brandet får sin tidsløshed og sit genkendelige look. For at krydre det hele lidt, og give det lidt liv, benytter Superdry sig også af japansk grafik og japansk skrift, hvilket fuldender deres kulturelle hybrid-look.