Superdry Women

Shop masser af designs til kvinder fra Superdry allerede nu. Med hurtig levering og gratis returnering kan du trygt finde din næste t-shirt, sweatshirt eller jakke lige her.

Superdry til Kvinder

Når du kigger igennem deres designs til kvinder, vil du nok blive overrasket over hvor nemt brandet blander det kønsneutrale og det feminine. Det er fordi deres grundlæggende koncept er meget kønsneutralt, og de kan derfor snildt bygge ovenpå med feminine touches, såsom en mere rosa farvepalette eller feminine motiver såsom blomster. Ligesom med deres herretøj, fokuserer brandet meget på det æstetiske i deres dametøj.

Det skal dog ikke tages som, at brandet er hamrende ligeglad med kvalitet. Tværtimod! Stort set alle deres t-shirts er hovedsageligt bomuld, og deres pasform er lige så flatterende som komfortabel. Det skal hellere tages som, at brandet har fundet et snit og en proces der virker, så de kan bruge tiden på at fokusere på det æstetiske i stedet. Og det er lige hvad de har gjort!

Superdry er blevet kendt på deres alsidige men dog genkendelige designs. De har klare linjer med stort omfang, så de tør boltre sig i deres inspiration. Derfor kan du eksempelvis finde jakker, der tydeligt bringer tankerne hen på skiferie, t-shirts i retro-amerikansk stil, enkle hoodies og sweatpants til basisgarderoben og trøjer i japansk-inspirerede farvepaletter.

Søger du tøj der er ligetil, og som ikke går på kompromis med kvalitet for at leve op til trends og for at holde sig relevant, så er Superdry som skabt for dig. Superdry er brandet uden så mange dikkedarer, og med et fokus på detaljer i enkelthed. Det betyder at hvis du er ”t-shirt og jeans”-typen, så er det her du skal lede! Find hurtigt og nemt t-shirts, hoodies og endda bukser som du ikke behøver tænke for meget over, men blot kan tage på sammen med dine yndlingssneakers og så tage af sted.

Hver kollektion har typisk et hovedfokus, så du kan fornemme en samhørighed blandt pieces fra den samme kollektion, om det er en specifik farvepalette, et særligt print eller motiv eller et specifikt design som går igen og igen.