Specktrum Vaser

Danske Specktrum har skabt stor begejstring hos indretningsentusiaster med deres unikke blanding af et klassisk, luksuriøst udtryk og moderne minimalisme. Især de smukke Specktrum-vaser skiller sig ud med deres helt særlige udtryk – og så er alle glasvaserne mundblæste og dermed helt unikke. Gå på opdagelse i de eksklusive vaser fra Specktrum her.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Specktrum-vaser er luksus, der er til at betale

Skaberne bag Specktrum betegner selv brandet som “affordable luxury”. Det betyder, at der på ingen måde er gået på kompromis med udtryk eller kvalitet – mange af produkterne er håndlavede eller mundblæste – samtidig med at prisen er særdeles rimelig.

Det betyder, at der måske bliver luft i budgettet til at købe flere matchende Spektrum-vaser. Mange af vaserne produceres netop i flere størrelser og farver, så det er let at mikse og matche på kryds og tværs og opnå lige præcis det udtryk, du ønsker i dit hjem.

Sæt dine vaser sammen med fine lysestager og bakker

Der er mange måder at kombinere de smukke produkter fra Specktrum på, og netop sådan kan du skabe en helt unik indretning, der udtrykker din personlighed. Du kan for eksempel kombinere et par farvede Specktrum-vaser med lysestager, der også har et markant udtryk, hvis du er vild med at fremhæve det livlige og anderledes i din indretning. Du kan også holde dig til de mere neutrale farver, hvis du gerne vil indrette med et diskret og afdæmpet udtryk. Det er helt op til dig at indrette, som du bedst kan lide det.

Køb dine Specktrum-vaser hos byKalstrup

Hos byKalstrup sender vi fra dag til dag, så der aldrig går mere end 1-3 hverdage fra bestillingen, og til du modtager din ordre. Køber du for 400 kroner eller mere, sender vi desuden din pakke til dig med gratis fragt og en returlabel.