Smykker

Smukke smykke designs med wauw effekt til kvinder. Hos byKalstrup har vi et bredt udvalg af de smukkeste og fineste smykker. Du kan opleve Frederik IX Studios, id fine og Julie Sandlau. Shine og pift dit outfit op med både halskæde, øreringe, armbånd og en smuk ring. Forkæl dig selv eller giv en hjertelig gave med et flot smykke.

Smukke smykke designs med wauw effekt til kvinder

Hos byKalstrup.dk er vi vilde med feminine og elegante smykker til kvinder i både guld eller sølv. Det er nemt at lade sig begejstre over detaljerige smykker med smukke effekter og ædle smykkesten. Og uden tvivl er der hos smykke designeren lagt en masse kærlighed i smykke produktet inden det færdige pigesmykke rammer hylderne. Hos KALSTRUP har vi et stort udvalg fra både Frederik IX Studios, id fine og Julie Sandlau, som alle laver smukke armbånd, halskæder, ringe, øreringe og vedhæng, vi føler, vi næsten ikke kan undvære.    

Smykker til kvinder med masser af shine

Julie Sandlau er en meget populær smykke designer og velestimeret på det danske smykke marked. Julie Sandlau smykker er feminine og delikate i sit udtryk og mange kender Julie Sandlau smykkerne på de mange flotte smukke designs med prangende farvede perler, der bringer noget romantisk frem i smykkerne.

Smykker fra Julie Sandlau til kvinder er imponerende smykker og meget eksklusive smykker, der både er feminine og klassiske på samme tid. Hvert smykke designet af Julie Sandlau er tidsløse smykker, der klæder ethvert outfit og kaster med sit elegante smykke design glamour over enhver kvinde, der bærer dem.

Armbånd i spinkel kæde hitter i både guld og sølv

De spinkle arm, hvor sølvkæden eller guldkæden synes så spinkel, at den kan springe, hvert minut, er et populært armbånds smykke til damer. Og bare rolig, armbåndet er yderst slidstærkt og springer ikke – men det spinkle look er delikat og eksklusivt.

Armbånd i moderne hønsering mønster vinder terræn

Frederik IX Studios er blandt de få smykke producenter, hvor en stor del af smykke designene er unisex. Frederik IX Studios er dansk og producerer spændende og nytænkende smykker, men et råt islæt. Smykkerne har kant og det nye prestige armbånd er ingen undtagelsen. Både Curb armbåndene og chunky curb armbåndene hitter hos både drenge og piger og armbåndene har et forfriskende nyt udtryk og er smuk på hver sin måde, hvad enten det skal bæres som drenge armbånd eller pige smykke.

Curb halskæden fra Frederik IX Studios mestrer unisex smykke designet

Frederik IX Studios har lavet et smart smykke koncept, hvor du kan mixe og matche de forskellige smykke dele med hinanden. Deres populære curb halskæder kan smukt stå alene men kan ligeså fint matches med de frie smykke vedhæng til at hænge på halskæden. Både den fritlagte engle er et populært smykke vedhæng, men den smukke ørn er ligeså eftertragtet som elegant smykke vedhæng til de smukke halskæder.

Ringe med aftryk og kant – en ring på hver finger

Søger du en smuk fingerring, der ikke ligner alle de andre, så er udvalgte stort hos bykalstrup.dk. Tjek eksempelvis de store fingre ringe ud fra Frederik IX Studios og vælg mellem en helt simpel stor fingerring, eller ørnefinger ringen, der har sit helt eget seje udtryk. I den mere feminine genre finder du de smukke fingerringe fra Julie Sandlau med eksempelvis flotte grønne sten. Men der er mange farver at vælge imellem, når det kommer til fingre ringe med farvede sten fra Julie Sandlau. De ædle smykke sten findes blandt andet også i blå og rosa farver.  

Øreringe som stiks eller elegante lange hænge øreringe – udvalget er stort

Id fine har skønne øreringe formet som en fjer og fjer øreringene findes både i sølv og guld. Julie Sandlau designer smukke dråbeformede hænge øreringe med hvide perler, der passer perfekt til enhver fest eller hverdag. Men de spinkle lucy øreringe i sølv er også et populært og mere diskret valg, når det kommer til smukke øreringe til kvinder.

Smykker til den du elsker, er altid en hjertelig gave

Smykker til damer er en kærkommen gaveide. Rigtig mange elsker at forkæle andre med smykker i gave. Et smukt smykke til den, du holder af forgår aldrig, og vil for altid være et rart minde fra en nær ven eller familie. Eksklusive ægte smykker belagt med guld og sølv er langtidsholdbare smykker og smykker der kan gå i arv fra generation til generation. Hos bykalstrup.dk elsker vi smykker til kvinder og den værdi det skaber for de kvinder som bærer smykkerne. Surf rundt i smykke kategorien og find nemt dit favorit smykke lige her hos byKalstrup.dk. Unikke smykker er lige os.