Sko

Oplev vores kæmpe udvalg af sko fra mange populære brands.
Suede Troy Sneakers
Mads Nørgaard - Men Suede Troy Sneakers
Suede Troy Sneakers
Mads Nørgaard - Men Suede Troy Sneakers
Adele Black Sandal
Phenumb Copenhagen Adele Black Sandal

Sko - Til Hende & Ham

Stort udvalg af sko

Hos byKALSTRUP finder du et bredt udvalg af sko til både mænd og kvinder. Du kan blandt andet finde sko fra populære mærker som ARKK Copenhagen, Bianco, Billi Bi, Glerups, Shoe The Bear, Sofie Schnoor og Steve Madden.

Hvis du ikke ved hvad du leder efter kan vi anbefale at du kigger på hele vores brede sortiment af sko og brands. Det er altid godt at vide hvad man har af muligheder inden man tager sin endelige beslutning. Er du i tvivl om størrelser og lignende, er du mere end velkommen til at ringe til os på vores kundeservice-telefon: 21 13 60 40.

Sko til kvinder


Leder du efter de perfekte sko til hverdagen, arbejdssko eller udesko? Leder du måske efter støvler eller sneakers? Her hos byKALSTRUP kan du finde det hele. Vi ved at sko er en af de vigtigste dele af dit outfit og derfor skal du selvfølgelig finde det rette par. Det hele skal spille sammen og derfor sørger vi for at have et bredt sortiment af sko og støvler i forskellige farver og materialer. Vi har alt fra læder og skind, til leopard og glimmer. Der er noget til de fine arrangementer og noget til hverdagsbrug.

Sko til mænd


Leder du efter det perfekte par sneakers? Så kan vi anbefale at du kigger på vores udvalg af sko fra det populære brand ARKK Copenhagen. Er du på jagt efter et par dejlige inde-sko og tøfler fra Glerups? Vores udvalg af sko til mænd garanterer dig at du kan finde et par flotte og behagelige sko i høj kvalitet – både til indendørs og udendørs brug.