Sissel Edelbo

Sissel Edelbo er et populært og anerkendt brand, som blev grundlagt i 2004 af designduoen Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, som med deres store forkærlighed for den Indiske kultur og tøj kombinerede deres mellemnavne Sissel og Edelbo, som blev starten på det danske brand.

Sissel Edelbo

Det hele startede med smukke og traditionelle unika kimonoer, som blev syet af rensede vintage silkesarier i Indien. Kombinationen af de nordiske snit og silhouetter gav sarierne et helt nyt liv, med en unik historie om den indiske kultur.
Sarierne fra Sissel Edelbo er produceret i Indien, og har forskellige mønstre, farver og vævninger som gør dem helt unikke. Alle sarier er håndplukket af designerne selv, som lægger en stor ære i at vælge de smukkeste mønstre og farver til kollektionerne, så du altid er sikret de bedste designs.

De forskellige styles er syet af genanvendte sarier, hvorfor der kan forventes at være mindre brugstegn, som er med til at opretholde den ægte indiske kulturhistorie. Hver sari fortæller en unik historie om den indiske kultur, om de utrolige kvinder klædt i smukke silkesarier.

Med tiden har Sissel Edelbo udvidet sit særlige sortiment til korte og lange kimonoer, kjoler, hår accessories, nederdele, og meget mere, som alt er designet af de unikke sarier.

Hos byKASTRUP kan du shoppe et unikt udvalg af de mest populære kimonoer Lotus, Tropicana og Magnolia samt smukke kjoler, nederdele, hår accessories, kosmetiktasker og hatte i de smukkeste farvestrålende mønstre.

Sissel Edelbo


Sissel Edelbo er virkelig et mærke med sans for kvalitet, det unikke og det farverige. Men vigtigst af alt så handler det om bæredygtighed og om up-cycling. Hver enkelt produkt fra Sissel Edelbo, hvad enten det er en lang kimono, en kort kimono eller et tredje produkt, så er det hele up-cycling. Hvert produkt fra Sissel Edelbo er lavet af håndvalgte indiske sarier med hver deres unikke mønster, farve og kvalitet.

Ejerne, Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, er altid en del af udvælgelsen af de forskellige produkter som Sissel Edelbo producerer og efterfølgende forhandler.
Udvælgelsesprocessen er alt, når der skal skabes nogle produkter som lever op til det niveau Sissel Edelbo har sat. De to ejere er altid inde over alle processer der har med brandet at gøre. Lige fra udvælgelsen af indiske sarier, til produktion og til handel.

Sissel Edelbo Kimonoer


Sissel Edelbo er kendt for at lave pop-up shops rundt omkring i Danmark af og til, hvor de forhandler deres unikke kimonoer. Det fede ved disse pop-up shops er, at man får mulighed for at se og røre ved alle produkterne inden man køber dem. Man får mulighed for at møde ejerne og for at opleve hvor utroligt unikke hver enkelt Sissel Edelbo style er.

Du kan altid bruge en kimono! En kimono fra Sissel Edelbo bør være et must have i enhver kvindes garderobe.

Alle kimonoer vi forhandler fra Sissel Edelbo er 100 procent unikke - der findes ikke to slags der er ens. Du vil altid være den eneste person der har den specifikke kimono, hvis du vælger at købe en kimono.

Shop Sissel Edelbo online hos byKALSTRUP. Vi garanterer dig hurtig levering og gratis fragt på køb over 400 kroner. Du får ALTID gratis retur her hos os.