Sissel Edelbo

Sissel Edelbo er et populært og anerkendt brand, som blev grundlagt i 2004 af designduoen Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, som med deres store forkærlighed for den Indiske kultur og tøj kombinerede deres mellemnavne Sissel og Edelbo, som blev starten på det danske brand.

Sissel Edelbo

Det hele startede med smukke og traditionelle unika kimonoer, som blev syet af rensede vintage silkesarier i Indien. Kombinationen af de nordiske snit og silhouetter gav sarierne et helt nyt liv, med en unik historie om den indiske kultur.
Sarierne fra Sissel Edelbo er produceret i Indien, og har forskellige mønstre, farver og vævninger som gør dem helt unikke. Alle sarier er håndplukket af designerne selv, som lægger en stor ære i at vælge de smukkeste mønstre og farver til kollektionerne, så du altid er sikret de bedste designs.

De forskellige styles er syet af genanvendte sarier, hvorfor der kan forventes at være mindre brugstegn, som er med til at opretholde den ægte indiske kulturhistorie. Hver sari fortæller en unik historie om den indiske kultur, om de utrolige kvinder klædt i smukke silkesarier.

Med tiden har Sissel Edelbo udvidet sit særlige sortiment til korte og lange kimonoer, kjoler, hår accessories, nederdele, og meget mere, som alt er designet af de unikke sarier.

Hos byKASTRUP kan du shoppe et unikt udvalg af de mest populære kimonoer Lotus, Tropicana og Magnolia samt smukke kjoler, nederdele, hår accessories, kosmetiktasker og hatte i de smukkeste farvestrålende mønstre.