Shoe The Bear

Shoe The Bear er et populært dansk skobrand, som vægter komforten og designet af dit fodtøj højt. Det blev grundlagt af to danske herre, Jakob Fuglsang og Thomas Frederiksen i år 2007, og de har siden haft stor fremgang og kæmpe succes.

De ønsker at skabe sko til enhver kvinde, og sko som passer til enhver stil. Brandet overrasker og skaber skomode i hver eneste kollektion. Hver sko bliver designet og fulgt nøje, og får derfor et personligt udtryk. Du bliver garanteret et par sko, som du kan eje i mange år. Shoe The Bear tilbyder dig en bred vifte af lækre designs - Du finder både støvler til de kølige vinterdage og sandaler til varme sommeraftener.  

Hos KALSTRUP kan du både shoppe klassiske tidsløse og trendy sko, og en ting er sikkert - der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet og komfort. Shop støvler, som du kan style til både jeans, shorts og kjoler, og sandaler/høje hæle, som du kan sætte til bukser og nederdele. Forkæl dine fødder og fuldend dit outfit med et par sko fra Shoe The Bear.
Yasmin Puff Sandal
Shoe The Bear Yasmin Puff Sandal
DKK 1.000,00