X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

SHANGIES BY STILOV

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

“Your sandals are the absolute best! I have 3 pairs now - bought within the last year - and none of them are worn out, even though I wear them everyday”

Mød fantastiske Shangies by Stilov – Maria Stilov fik sin komfortabel idé om at skabe skønne sandaler – let og luftige til det danske marked - efter hun oprindeligt i 2008 bosatte sig i Shanghai med oprindelig intention om at starte et dansk møbelbrand i Asien. Helt anderledes gik det – og det er vi hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS rigtig glade for. I dag har vi nemlig æren af at være blandt de få udvalgte og nøje selekterede forhandlere på de super fine og ”til alle lejligheder”-anvendelige Shangies by Stilov. Siden sommeren 2016 har vi i Danmark nydt godt af Maria Stilovs geniale design med fuld fokus på forkælelse for alles fødder både herre og dame. Sandalerne fra Shangies by Stilov er helt unikke og med sine slidstærke lærredsstofs såler udvundet fra jute-planten, er dine fødder altid garanteret svalende effekt og anvendelsesmuligheder er uendelige. De fine bomuldsbånd i mange flotte farver sikre dig, med et fast fletmønster over vristen, at sandalerne sidder med et godt greb på fødderne. Og mulighederne er mange – vælg præcis den farve, der gør dig allermest glad i solskin eller den farve, du elsker, når vejret er koldere og du ønsker strømper i dine Shangies by Stilov. Brug dem på stranden, på arbejde, i skoven, på festivalpladsen eller blot helt for dig selv i hygge derhjemme.

Shangies by Stilov har med deres velkendte sandaler til piger lykkes med at udvide sortimentet med et velfunderet maskulint look, der bestemt dækker et hul i markedet. Så nu er det slut med forgæves at lede efter smarte og maskuline sandaler til mænd, der samtidig byder ind med komfort og lethed i både look og anvendelighed.

Hos KALSTRUP er vi stor fan af designet, brugervenligheden, prisniveauet og det helt særlige og særegne look Shangies by Stilov leverer stilsikkert sæson efter sæson - og med fast hånd til kun lige så særligt udvalgte forhandlere. Vi elsker deres nye herremodeller og alle farverne på de forskellige sandaler i shangies universet generelt.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning til størrelse eller styling af Shangies by Stilov, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Shangies by Stilov - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.