Pom Amsterdam

Pom Amsterdam skaber tørklæder og sjaler for kvinder i alle aldre og med alle slags smag. Deres design er helt klart inspireret af farverigt og pulserende liv, men deres snit er stilrene, så deres halstørklæder vil kunne styles til mange forskellige garderober.

I 2011 satte to søstre sig sammen for at forny konceptet halstørklæde. De nederlandske søstre, Liesbeth og Violet, har siden da formået at holde fast i deres vision: at skabe halstørklæder, der gør kvinder glade. Kvalitet er i højsædet hos Pom Amsterdam, både i forhold til proces og resultat.

Et tørklæde fra Pom Amsterdam er skabt med omhyggelighed og kærlighed. Man kan mærke på hvert tørklæde at søstrene virkelig har overvejet hvordan lige præcis dette piece skal skille sig ud. Samtidig er de lavet med tanke for kvalitet og komfort.

Deres yndlingsfacon er en asymmetrisk trekant, som gør halstørklædet nemt at lægge elegant og tæt om halsen. Brandet har dog også de klassiske, aflange halstørklæder, hvis man finder denne form mere flatterende.

Hos Kalstrup finder du et nøje udvalgt sortiment af Pom Amsterdam. Vi har så vidt muligt forsøgt at repræsentere brandet som helhed, så vi har både deres kendte trekantstørklæder og deres traditionelle aflange tørklæder, og både i de mere afslappede og mere spændende farver, så der er lidt for envher smag.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier