X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

PEAK PERFORMANCE TIL MÆND


Peak Performance til herrer er overtøj og meget mere

Måske forbinder du især Peak Performance med overtøj og sportstøj – og det er ikke forkert. Brandet byder dog også på lækkert casual wear, der kombinerer de praktiske aspekter med et stilfuldt udtryk og gør tøjet perfekt til hverdagsbrug. Gå på opdagelse i vores udvalg af Peak Performance til herrer her.

Peak Performance er stærke, når det gælder funktionelt overtøj med lang levetid – især den type, der skal kunne holde til ekstra meget såsom skitøj. Det er måske derfor, mange i særdeleshed forbinder brandet med skijakker og andre typer overtøj.

Men, som du kan se på vores udvalg af Peak Performance til mænd, byder brandet også på meget mere end det. Du finder f.eks. både lækre sweatshirts og hoodies, der er perfekte til basisgarderoben. Slår du dine folder på golfbanen, er udvalget af klassiske og sporty polo-T-shirts også et optimalt valg, og her kommer tilbehør som kasketter til at beskytte mod solen eller en let vest til at lune kroppen også til deres ret. De sportslige elementer er nemlig stadig tænkt ind i kollektionerne til mænd fra Peak Performance – men ikke mere, end at alle styles også sagtens kan bruges til hverdag.


Flot og funktionelt – se nærmere på Peak Performance til herrer

At have en praktisk garderobe behøver ikke betyde, at man går på kompromis med det æstetiske – og omvendt kan pænt tøj også sagtens være praktisk. Det er Peak Performance et levende bevis på med sine kollektioner, der forener det klassiske og stilrene med de bedste funktioner fra sportstøjet. Samtidig får du muligheden for at tilføre din basisgarderobe et sporty touch, hvilket er særdeles populært i tiden. Det gør slet ikke noget, at hverdagslooket er præget af elementer fra sportens verden – tværtimod er det med til at løfte dit outfit og kan også sige noget om din personlighed. Faktisk har tendensen sit helt eget navn, nemlig ‘athleisure’. Det er en sammentrækning af ordene ‘ahtletic’ og ‘leisure’, altså en kombination af sportstøj og ganske almindeligt, afslappet tøj, og trenden har efterhånden været fremherskende i flere år og ser ikke ud til at forsvinde foreløbig.


Køb Peak Performance til herrer hos byKalstrup og få alle fordelene med

Det skal være en god oplevelse at shoppe online, og derfor får du en række fordele med i købet, når du handler hos os. Shopper du for mindst 400 kr., giver vi således både gratis fragt og sender en gratis returlabel med, så du kan ombytte eller returnere, uden at det koster ekstra for dig.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Peak Performance, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til 21 13 60 40 mellem 9 og 16 i hverdagene, eller du kan til hver en tid sende en mail til mail@bykalstrup.dk.