Overtøj til kvinder

Vi kender vigtigheden af et bredt udvalg inden for overtøj. Luksus er at have forskellige typer af jakker i garderoben, når stranden besøges den ene dag til frisk gåtur imens festkjolen kalder på en trendy, smuk jakke om aftenen – hertil kalder måske ugens øvrige dage ofte på en præsentabel arbejdsjakke. Se vores store udvalg af overtøj og jakker til enhver anledning lige her på byKalstrup – flere til prisvenlige budgetter.  

Overtøj gør din basis garderobe fuldendt

Overtøj er mange ting. Til tider bruger vi jakke designs til at gøre et outfit endnu smartere, så vores overtøj bliver et ikon for den trend, vi ønsker at afspejle her og nu i sæsonen. Andre gange bruger vi vores overtøj til praktiske gøremål, og i denne kategori er letvægt dunjakker, varme vinterjakker og regnjakker populært overtøj.
Mulighederne inden for jakker er talrige og flere varianter er populære at have i sit garderobeskab, når mange forskellige anledninger og gøremål skal indfries.

Jakker til arbejde – jakker til fest – jakker til fritid

Der skal ofte flere jakker til i ugens løb – én dag kalder jobbet på en bestemt dresscode, weekenden på en elegant jakke henover festkjolen og måske på en helt tredje dag kalder gåturen i skoven eller på stranden på en praktisk jakke. Ofte kan en helt fjerde type jakke være relevant, nemlig den populære regnjakke.  

Hverken trendy, praktiske eller klassiske jakker kan vi få for mange af, når hver en anledning kalder på en ny funktion i overtøjet.

Parajumpers til kvinder er et klassisk og populær jakke valg

Modellen Geena fra det berømte italienske jakke mærke Parajumpers er blandt de absolut mest eftertragtede overgangs jakker til piger. Kvinder i alle aldre har allerede glæde af den behagelige følelse jakken giver med sit lette og fine dunfyld. Geena bruges af mange som sommer jakke, men modellen kan nemt bruges hele året som praktisk kørejakke i bilen eller skøn overgangs jakke både forår og efterår. Geena fra Parajumpers er en kort jakke model med smal silhuet. Ønskes en lige så let kvalitets jakke blot længere, så er Irene fra Parajumpers det helt rette valg.

Jakke modellen Irene går til øvre lår, så den varmer over balderne. Den har præcis samme lette og lækre kvalitet som kun de allerbedste let vægts dunjakker har og findes i flere farver. Både den korte jakke model Geena og den lange jakke model Irene er klassiske jakker samt smart design og en god jakke investering, der holder år efter år.    

Parajumpers vinter klassiker – den ultra varme Long Bear

Parajumpers ultimative design klassiker er modellen Long Bear, der kan klare sig ned til -20 grader. Long bear vinter jakken er Parajumpers design ikon nr. 1, og har du altid svært ved at holde varmen om vinteren, garanterer vi en ekstra varm vinter jakke i long bear.

Trendy overtøj til den funky pige – fashion jakken der giver udtryk

Smarte jakker sætter uden tvivl prikken over i’et.  Og alle design mærker laver hver sæson aktuelle jakke nyheder inden for moderigtigt overtøj. I genren finder du både uld jakker, lange frakker, korte bomber jakker, skjorte jakker, ternede jakker, oversize jakker, trenchcoat, jakker med bælte og alle er de pyntede, smarte jakker, der tilfører dit look det helt rette tøj tvist.

Rains på en regnvejrs dag

Hos byKalstrup er vi på en regnfuld dag taknemmelige for Rains design regn jakker. De er både bløde og behagelige at have på og smarte regnjakker på samme tid. Rains findes i mange moderigtige farver og vores basis model findes i to længder – Rains kort regnjakke og rains lang regnjakke. Regnjakkerne er unisex, men ønskes et mere maskulin eller feminint look kan blot farven, du vælger din regnjakke i, være toneangivende for herre regnjakke eller dame regnjakke.

Rains regnjakker til kvinder og rains regnjakker til mænd er også perfekte til udeliv på en stormfuld dag, for regnjakker fra rains er tilmed vindtætte.

Komplet din Garderobe med smart overtøj – udvælg din personlige og perfekte jakke

At finde den helt perfekte varme sommerjakke eller vinterjakke, afhænger helt af dine individuelle behov. Vi har online her på byKalstrup valgt at vise et bredt udvalg af jakker i alle snit og former og prisklasser. Her finder du både en billig jakke og en dyr designer jakke – valget er helt op til dig og dit jakke behov.  

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor de mange lækre jakker, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.