Overtøj til kvinder

Shop flotte jakker og frakker online hos Kalstrup. Alt hvad du kunne ønske dig i overtøj med hurtig levering og kundeservice med et smil.
Hos byKALSTRUP finder du helt sikkert din nye vinterfrakke eller sommerjakke. Til vintervejret har vi bløde og lækre frakker, så du kan holde dig varm i sne og slud. Til sommervejret har vi lette og lækre jakker, så du nemt kan stå imod de pludselige sommervinde som nu og da blæser over Danmark. Og selvfølgelig har vi også regnjakker og overgangsjakker, så du er klar på hele året.

Vi har et væld af kendte og spændende brands, såsom Rains, ROCKANDBLUE og Parajumpers. Vores udvalg af overtøj er trendy, funktionelt og selvfølgelig varmt og behageligt. Eksempelvis har vi både lange og korte dynjakker til den praktiske kvinde, men vi har også masser af læderjakker, faux fur jakker, teddybear jakker og uldfrakker i moderne snit og farver til den modebevidste kvinde.

Vægter du kvalitet højt, kan du roligt shoppe hos os. Kalstrup lægger stort fokus på at arbejde sammen med brands, som tænker mere i kvalitet end kvantitet. Når du modtager dit nye overtøj i posten fra os, vil du derfor åbne op for gode materialer og godt håndværk. Så står du lige og mangler en lækker ny frakke i vinterkulden, eller ønsker du en ekstra mulighed til garderoben, så kig endelig rundt hos os.

Vi forhandler overtøj fra brands som:
Parajumpers
Rains
ROCKANDBLUE
Munderingskompagniet MDK
Superdry
Tommy Jeans

God fornøjelse!